Banner 750x94 autoservis gavran

    cerada 7x1 autoservis gavrann

Breadcrumbs

Srijeda, 14 Ožujak 2018 11:01

Druženje natjecatelja i prijatelja kluba te pomoć judašima za odlazak na natjecanja

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

ODRŽANA DONATORSKA VEČER DŽUDO KLUBA „JUDOKAN“ -

POŽEGA – Judo klub „Judokan“ iz Požege s oko 70 članova, koji se redovno  natječu, upriličio je donatorsku večer u dvorani „GF“ u Novoj Lipi s ciljem da se prikupe sredstva za sudjelovanja džudaša na natjecanjima. Tu se okupilo više od 200 posjetitelja među kojima su bile zamjenik gradonačelnika Požege Ferdinand Troha, predstavnici Požeškog sportskog saveza, te udruga dragovoljaca i veterana Požege i Raba, kao i predstavnici drugih sportskih klubova, a proveli su ugodnu večer uz nastup „Aurea banda“.

- Dolaskom na našu donatorsku večer pomažete rad kluba – kazala je u pozdravnoj riječi predsjednica „Judokana“ Irenka Milobara s kojom su nositelji organizacije priredbe bili potpredsjednik Željko Begović i tajnik Dane Milobara. Begović je predstavnicima udruga i gostima uručio klupske zastavice u znak sjećanja na donatorsku večer.

- Prijatelji sporta i džuda su se okupili oko ove plemenite ideje, a vašim nastupima postižete značajne rezultate čime promovirate svoj klub, ali i grad Požegu na čemu vam hvala kao i na tomu što okupljate najmlađe, te ih tako mičete s ulice – istakao je zamjenik gradonačelnika Ferdinand Troha.

Organizirali su i tombolu s brojnim vrijednim nagradama sponzora, a prikupljeni novac od ulaznica i tombole namijenjen je za troškove putovanja i nastupe na brojnim natjecanjima što iziskuje veliki novac.

Tekst/foto: D.K.