Banner 750x94 autoservis gavran

    cerada 7x1 autoservis gavrann

Breadcrumbs

Ponedjeljak, 05 Ožujak 2018 10:33

15. kup grada Požege u gađanju samostrelom

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

U SD TOMISLAV PIRC ODRŽAN TRADICIONALNI -

POŽEGA - Streljački klub "Požega" po 15. put organizirao je kup u gađanju samostrelom na 18 metara povodom Dana grada Požege. Nastupili su strijelci iz šest klubova iz Slavonskog Broda, Zagreba, Ivanić Grada, Velikog Trgovišća i Požege s ukupno dvadeset strijelaca.

- Hvala našem klubu na organizaciji ovoga tradicionalnog turnira koji svake godine obogaćuje program obilježavanja Dana grada. Ovdje sam imao priliku čuti koliko je samostrel za Hrvatsku važan sport, a posebna mi je čast što sam upoznao i svjetske prvake. Hvala vam svima na dolasku i želim vam ugodan boravak u Požegi – poručio je gradonačelnik Puljašić koji je poželio dobrodošlicu natjecateljima i simbolično otvorio natjecanje.

To je prvo okupljanje strijelaca samostrelom u ovoj godini, koje se održava prije početka natjecanja na otvorenom. Nastupili su svi najbolji samostreličari Hrvatske, a naši klubovi u svom najjačem sastavu.

U kategoriji kadeta prvo mjesto osvojio je BORAK Ivan (SD Dubrava 1094), druga je bila BARTOLOVIĆ Karla (SD V. Trgovišće), a JERKOVIĆ Lorena (SK IVANIĆ).

U kategoriji juniora prvo mjesto osvojila je OBOROVEČKI Mihaela (SD V. Trgovišće), drugo mjesto osvjio je OBOROVEČKI Martin (SD V. Trgovišće), treće mjesto osvojio je BORAK Stjepan (SD Dubrava 1094), a POŽEGA Igor (SK POŽEGA) bio je četvrti.

U kategoriji žene prvo mjesto osvojila je PEREGLIN Valentina (SD Dubrava 1094), drugo mjesto osvojila je KRIVANEK Nikolina (SD Dubrava 1094), treće mjesto osvojila je KOMAR Sanja (PGSD Zagreb) dok je GRDIŠA Maja (SK POŽEGA) bila četvrta.

U kategoriji muškarci prvo mjesto osvojio je KAJFEŠ Marijan (SD Dubrava 1094), drugo mjesto osvojio je PEREGLIN Domagoj (SD Dubrava 1094), a treći je bio PAVLOVIĆ Domagoj (SD Dubrava 1094).

U kategoriji veterana prvo mjesto osvojio je TIJAN Željko (SD Dubrava 1094), drugo mjesto osvojio je TOMLJANOVIĆ Ivica (SK POŽEGA), a treće mjesto osvojio je DUH Željko (SK IVANIĆ).

U ekipnom poretku prvo mjesto osvojila je ekipa SD Dubrava 1094, drugi su bili strijelci SD Veliko Trgovišće, a treće mjesto osvojili su strijelci SK Ivanić.