Ponedjeljak, 29 Siječanj 2018 09:45

S novim imenom u nove pobjede

Ocijeni sadržaj
(4 glasova)

JUDO KLUB KUTJEVO POSTAO JUDO KLUB JIGORO -

KUTJEVO - Početkom godine održana je izborna skupština Judo kluba Kutjevo te je za novog/starog predsjednika kluba izabran Hrvoje Prevolšek, za podpredsjednika izabran je Robert Garc, za tajnike su izabrani Ivana Škopec te Ivan Kukić dok su članovi Uprave Zvjezdana Vidmar, Brankica Barić, Slađana Švajda, Kruno Mijoković te Mario Šipoš.

Uprava kluba jednoglasno je dala odluku o promjeni naziva kluba u JUDO KLUB JIGORO (ĐIGORO), po osnivaču juda, Jigoro Kano-u.

S novim nazivom, počela je i nova natjecateljska godina te je prvi ovogodišnji turnir odrađen u Samoboru, na međunarodnom „Profectus cup“-u, u konkurenciji 550 natjecatelja iz 49 klubova iz 6 zemalja, a kutjevački judaši nastupili su s 13 natjecatelja te osvojili 12 medalja.

Zlatnu medalju osvojile su Lana Knaus i Petra Grgurić dok su se srebrom okitili Marta Vidmar, Marija Marjanović, Ela Škopec te Goran Miloš. S brončanom medaljom kući su se vratili Nina Barić, Lorena Grgurić, Katarina Marković, Petra Grgić (u starijoj uzrasnoj kategoriji), Petar Marjanović te Marin Knaus.

- Na turniru nije izostala velika i srčana podrška naših roditelja kao ni domaća slavonska hrana, ali otići u Samobor, i ne pojesti čuvenu kremšnitu, bio bi grijeh – istaknuo je Prevolšek.