Ispiši ovu stranicu
Subota, 13 Siječanj 2018 14:52

Pozitivan odjek osječkih priprema u Veliku dovodi i druge klubove

Ocijeni sadržaj
(3 glasova)

NOGOMETAŠI I UPRAVA NK OSIJEK ZADOVOLJNI UVJETIMA I PRIPREMAMA U VELIKOJ -

VELIKA - Cijeli ovaj tjedan svoje redovne pripreme prije početka nogometne sezone, proljetnog dijela 1. HNL nogometaši NK Osijek odrađuju u Velikoj. Zadovoljni svim uvjetima koju su ih dočekali u Velikoj, Osječani su puni hvale za domaćine, načelnika općine Vladu Bobana kao inicijatora ovih priprema, te su najavili na tiskovnoj konferenciji za medije od sada redovno pripreme prije početka svake sezone u Velikoj. To je svakako dobro primio načelnik općine Boban, koji je svakako računao na pružanje usluga pripreme sportaša, kada je općina donije odluku da kupi stadion bivšeg Kamen Ingrada na stečajnoj dražbi. Na taj način su spasili stadion od daljeg propadanja u desetgodišnjoj agoniji ali i otvorili nove mogućnosti razvoja općine.

 - Na ovo smo svakako računali i ja sam posebno zadovoljan što smo uspjeli dovesti u veliku naše slavonske prvoligaše, NK Osijek te pokazati naše odlične terene i naše mogućnosti smještaja. Zadovoljan sam posebno što smo započeli s prvoligašem, jer već sada nam se javljaju i neki drugu nogometni klubovi iz nižih rangova, tako da već slijedeći tjedan na pripreme nam stiže i NK Bakar. Svakako je tome pridonijelo to što je ovdje zadovoljan jedan prvoligaš, a NK Osijek je nama na taj način puno pomogao. NK Osijek je slavonski klub i na taj način postaje lider pomoći Slavoniji. To je jedan model na osnovu kojega možemo razvijati turizam i gospodarstvo. Za nas je ovo velika stvar i moram vam kao fan NK Osijeka reći, ovo vam nikada neću zaboraviti – istakao je načelnik Boban zadovoljan odličnim razvojem situacije da Velika, posebno nakon uređenja hotela i toplica postane centar za pripreme sportaša svih sportova tijekom cijele godine ovisno o sezoni sporta.

Svoje iznenađenje odličnim uvjetima koji su ih dočekali u Velikoj nije krio direktor općih poslova NK Osijek, Hrvoje Barišić. – Ovdje su nas dočekali uvjeti i bolji nego što smo očekivali. Odličan nogometni teren, svlačionice, teretana, fitnes dvorana, odličan smještaj, izvrsna hrana koja je oduševila sve nogometaše, blizina Osijeku, pa nismo kao prije gubili dva dana na odlazak i dolazak s priprema, reflektori na stadionu, tako da se pripreme ne ograničavaju samo na danje svjetlo, što nam omogućuje i dulji odmor između dva treninga svaki dan. Odigrat ćemo i međusobne utakmice, a svakako ćemo i ubuduće naše pripreme obavljati ovdje u Velikoj.  

Zadovoljan tijekom priprema i boravkom bio je i trener Zoran Zekić, dobro poznat Veličanima još kao igrač njihovog kluba, te današnji igrač, porijeklom iz Velike, Gabrijel Boban.

Galerija slika