Četvrtak, 11 Siječanj 2018 09:37

NK Osijek: Velika nam nudi sve za pripreme

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

NOGOMETAŠI NK OSIJEKA PRAVI PRIMJER „KUPUJMO SLAVONSKO“  -

VELIKA – Nakon uvodna dva dana priprema u Gradskom vrtu, plavo-bijeli nogometaši NK Osijek stigli su na pripreme u Veliku. Ovdje će boraviti tjedan dana, a cilj im je dodatno punjenje akumulatora, istakli su za Glas Slavonije. Pripreme će biti bazičnog tipa, a pozornost će biti posvećena i lopti. Ukupno će imati osam treninga i međusobne utakmice. Za sada su svi igrači u treningu i nitko nije na poštedi zbog ozljeda ili bolova.

Nekada su igrači NK Osijek odlazili na pripreme u inozemstvo, a sada je pala odluka da se ide u veliku, te je ovo pravi primjer „Kupujmo slavonsko“. - Nakon što ljetos zbog europskih kvalifikacija nismo mogli uklopiti odlazak u Veliku u svoje planove, sada smo dočekali priliku. Zahvaljujem načelniku općine Vladi Bobanu koji nas je pozivao u više navrata i zaista se zauzeo da dođemo u njegov kraj. Osim toga naš trener Zekić tamo je ostavio dubok trag, bio je ljubimac navijača kada je igrao u Kamen Ingradu, što je samo učvrstilo nas stav i odluku o uvodnoj radnoj bazi.

Boravak u Velikoj i „zlatnoj dolini“ bit će i dodatna prilika za jačanje navijačke baze, jer je NK Osijek već najavio slične akcije. Akciju „Osijek navija za Osijek“ proširit ćemo i na ostale slavonske gradove u kojima je klub iz Gradskog vrta znao imati navijače. Voljeli bismo steći nove navijače i simpatizere u Požeštini gdje imamo mnogo sportskih prijatelja – istakao je direktor općih poslova i team menager Hrvoje Barišić, koji dodaje da u okviru stadiona u velikoj imaju sve što im je potrebno, terena koji je u vrlo dobrom stanju, fitnes centra, teretane, blizina sportske dvorane u slučaju potrebe, a velika prednost je i blizina Velike pa se ne gubi dva dana na putovanje i povratak. Ostati u Slavoniji stvarno je dobar izbor.