Subota, 08 Rujan 2012 01:27

Četiri prva mjesta u utrci

Ocijeni sadržaj
(5 glasova)
MTB MARATON SLAVONSKE LIGE – LUKS RACING TEAM  -
SLAVONSKI BROD – U nedjelju brdski biciklisti vozili su u Slavonskoj ligi MTB maraton u Slav. Brodu. Na utrci su sudjelovali i požeški biciklisti iz Luks Racing Teama u svim kategorijama.
U utrci kategorije ELITE nastupio je Matej Skuzin koji je na stazi dužine 60 km osvojio 1. mjesto. Kategoriju JUNIOR vozio je Bruno Šimčik koji je također stazu od  60 km odvezao kao najbolji osvojivši 1. mjesto. U kategoriji SPORT tri natjecatelja Luks-a ostvarili vrlo dobre rezultate, i to Josip Jurić 1. mjesto, Marko Radoš 2. mjesto i Bruno Del-Vechio 9. mjesto. U kategoriji MASTER vozio je Krešimir Pavičić koji je osvojio 4. mjesto.
Utrku ŽENA koja se vozila na stazi dužine 45 km odlično je odvezla Dea Pavičić koja je pokazala premoć i osvojila je 1. mjesto.
- Ovim rezultatima biciklisti našeg požeškog kluba pokazuju da su među najspremnijim biciklistima u regionalnoj ligi, a ovim rezultatima potvrđuju i dalje dobru formu pred završnu utrku Kupa Hrvatske koja se vozi u Domžalama u Sloveniji i u kojoj utrci naši biciklisti pokušavaju doći do ukupno drugog mjesta u poretku klubova u Kupu Hrvatske u Cross country-u – istakao je predsjednik kluba Igor Marač.
SLAVONSKI BROD – U nedjelju brdski biciklisti vozili su u Slavonskoj ligi MTB maraton u Slav. Brodu. Na utrci su sudjelovali i požeški biciklisti iz Luks Racing Teama u svim kategorijama.U utrci kategorije ELITE nastupio je Matej Skuzin koji je na stazi dužine 60 km osvojio 1. mjesto. Kategoriju JUNIOR vozio je Bruno Šimčik koji je također stazu od  60 km odvezao kao najbolji osvojivši 1. mjesto. U kategoriji SPORT tri natjecatelja Luks-a ostvarili vrlo dobre rezultate, i to Josip Jurić 1. mjesto, Marko Radoš 2. mjesto i Bruno Del-Vechio 9. mjesto. U kategoriji MASTER vozio je Krešimir Pavičić koji je osvojio 4. mjesto.Utrku ŽENA koja se vozila na stazi dužine 45 km odlično je odvezla Dea Pavičić koja je pokazala premoć i osvojila je 1. mjesto.  - Ovim rezultatima biciklisti našeg požeškog kluba pokazuju da su među najspremnijim biciklistima u regionalnoj ligi, a ovim rezultatima potvrđuju i dalje dobru formu pred završnu utrku Kupa Hrvatske koja se vozi u Domžalama u Sloveniji i u kojoj utrci naši biciklisti pokušavaju doći do ukupno drugog mjesta u poretku klubova u Kupu Hrvatske u Cross country-u – istakao je predsjednik kluba Igor Marač.