Subota, 08 Rujan 2012 01:07

Luks Racing Team ekipno prvi

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)
BRDSKI BICIKLIZAM: XCO KUP HRVATSKE CROSS COUNTRY  -
KARLOVAC - U nedjelju 26. kolovoza u brdovitom kraju karlovačkog predgrađa Dubovac održana je biciklistička utrka Kupa Hrvatske u Cross country-u. Na utrci su sudjelovali i biciklisti požeškog biciklističkog kluba Luks Racing Team, koji su nastupili u svim kategorijama.
- Prva je startala utrka Veterana B u kojoj je nastupio naš biciklista Krešimir Pavičić. Utrka je vožena 4 kruga u dužini kruga od 5.600 metara. Po vrlo teškom i sparnom vremenu i na teškoj stazi Krešimir je zauzeo u bodovanju Kupa Hrvatske vrlo dobro 6. mjesto. Utrku u kategoriji Elite M biciklisti su vozili 6 krugova, a u toj kategoriji je nastupio naš biciklista Matej Skuzin koji je u kategoriji Elite Muški osvojio 3. mjesto, a u svojoj kategoriji do 23 g. 1. mjesto – rekao je Igor Marač, predsjednik kluba.
Počela je padati jaka kiša koja je nakvasila do tad tešku i prašnjavu stazu tako da su uvjeti na stazi početkom padanja kiše postali još ekstremniji za ostale kategorije.
- U kategoriji Elite Žene i Žene do 23 nastupila je naša nada biciklističkog ženskog sporta Dea Pavičić koja se unatoč svojim godinama upustila u borbu sa starijim i dosta iskusnijim kolegicama i odvezla vrlo dobru utrku plasiravši se u kategoriji Elite Žene na vrlo dobro 3. mjesto, a u kategoriji Žene do 23 osvojila je 1. mjesto. U kategoriji Junior imali smo najbrojniju ekipu biciklista i to, Antonio Rusan, Krešimir Banović i Marko Radoš. Na rastopljenoj kišnoj stazi u kategoriji Junior naši biciklisti su u Kup Hrvatske osvojili Antonio Rusan  4. mjesto, Krešimir Banović 6. mjesto i Marko Radoš 7. Mjesto – dodao je Marač.
Svi ovi dobri pojedinačni rezultati su požeški klub svrstali na 1. mjesto, tako da je ukupni poredak Kup utrke XCO Dubovac 2012. izgledao:
1. mjesto : LUKS Racing Team, Požega
2. mjesto : BGK Tuškanac Zagreb
3. mjesto : BK MTB Istra-Pazin

KARLOVAC - U nedjelju 26. kolovoza u brdovitom kraju karlovačkog predgrađa Dubovac održana je biciklistička utrka Kupa Hrvatske u Cross country-u. Na utrci su sudjelovali i biciklisti požeškog biciklističkog kluba Luks Racing Team, koji su nastupili u svim kategorijama. - Prva je startala utrka Veterana B u kojoj je nastupio naš biciklista Krešimir Pavičić. Utrka je vožena 4 kruga u dužini kruga od 5.600 metara. Po vrlo teškom i sparnom vremenu i na teškoj stazi Krešimir je zauzeo u bodovanju Kupa Hrvatske vrlo dobro 6. mjesto. Utrku u kategoriji Elite M biciklisti su vozili 6 krugova, a u toj kategoriji je nastupio naš biciklista Matej Skuzin koji je u kategoriji Elite Muški osvojio 3. mjesto, a u svojoj kategoriji do 23 g. 1. mjesto – rekao je Igor Marač, predsjednik kluba.Počela je padati jaka kiša koja je nakvasila do tad tešku i prašnjavu stazu tako da su uvjeti na stazi početkom padanja kiše postali još ekstremniji za ostale kategorije.  - U kategoriji Elite Žene i Žene do 23 nastupila je naša nada biciklističkog ženskog sporta Dea Pavičić koja se unatoč svojim godinama upustila u borbu sa starijim i dosta iskusnijim kolegicama i odvezla vrlo dobru utrku plasiravši se u kategoriji Elite Žene na vrlo dobro 3. mjesto, a u kategoriji Žene do 23 osvojila je 1. mjesto. U kategoriji Junior imali smo najbrojniju ekipu biciklista i to, Antonio Rusan, Krešimir Banović i Marko Radoš. Na rastopljenoj kišnoj stazi u kategoriji Junior naši biciklisti su u Kup Hrvatske osvojili Antonio Rusan  4. mjesto, Krešimir Banović 6. mjesto i Marko Radoš 7. Mjesto – dodao je Marač.Svi ovi dobri pojedinačni rezultati su požeški klub svrstali na 1. mjesto, tako da je ukupni poredak Kup utrke XCO Dubovac 2012. izgledao: 1. mjesto: LUKS Racing Team, Požega, 2. mjesto: BGK Tuškanac Zagreb, 3. mjesto: BK MTB Istra-Pazin