Utorak, 19 Prosinac 2017 12:30

Dva zlata i srebro za požeške borce

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

KICKBOXING KLUB "BUSHIDO" -

PODSUSED – Proteklog vikenda u Podsusedu je održano zadnje ovogodišnje natjecanje u Kickboxingu pod nazivom "Croatia open". Nastupilo je 454 natjecatelja iz 88 klubova i 6 zemalja.

Požeški kickboxsači i ovoga puta bili su najbolji mogući promotori požeškog sporta i njihovog kluba. Za kickboxing klub "BuShido" nastupili su: Benjanim Marković u disciplini Kicklight (kadeti) do -69kg kroz tri teška meča dolazi do zlatnog odličja i penje se na najviše postolje.

Tomislav Barukčić također u disciplini Kicklight ali do +69 kroz dva odlična meča dolazi također do zlata te se i on također penje na najviše postolje.

Danijel Lulić po prvi puta penje se u ring u disciplini Low kick do -86 kg te ovoga puta gubi finalni meč radi ozljede nosa koju u jednoj minuti nismo uspjeli sanirati i ovoga puta naš borac osvaja srebrnu medalju.

Zvonimir Pigl koji je nastupio u disciplni Kick light nije uspio proći prvi meč i ispada iz daljnje borbe za odličje.

Dakle, od četiri borca koja su nastupila za naš grad i svoj klub osvojili su dva zlatna i jedno srebrno odličje što je i više nego odličan rezultat.

- Poslije novogodišnje stanke borci kreću sa pripremama za državno prvenstvo u Kickboxingu u disciplini K1 koja je ujedno i najteža disciplina ovoga sporta jer su osim punih udaraca rukama i nogama dozvoljeni i udarci koljenima – istaknuo je Igor Krizmanić,str.spec.cin.