Ispiši ovu stranicu
Nedjelja, 12 Studeni 2017 10:53

Pet džudo boraca odnijelo čak šest medalja

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

JUDO KLUB KUTJEVO I ČAGLIN NA MEĐUNARODNOM TURNIRU „JASKA“ -

JASTREBARSKO - Na međunarodnom Judo kupu „Jaska“ održanom u Jastrebarskom, nastupili su i džudaši Judo kluba „Kutjevo“ zajedno sa svojom sekcijom iz Čaglina. Nastupili su sa 5 natjecatelja, no kući su donijeli čak 6 medalja. Na turniru je sudjelovalo oko 500 natjecatelja iz 36 klubova.

- U velikoj konkurenciji, zlatnu medalju osvojile su Ivona Švajda te Ivona Bošnjak, koja je osvojila i srebrnu medalju u starijem uzrastu. Srebrnu medalju osvojio je još i Jakov Šipoš. Dvije brončane medalje osvojila je Ela Škopec u svojoj kategoriji te starijoj uzrasnoj skupini. Ovaj puta bez plasmana ostao je Jona Šipoš – istakao je trener i voditelj Hrvoje Prevolšek, koji je za nagradu, djecu odveo u njihov najomiljeniji restoran, McDonalds u Karlovcu gdje su uživali.

- Na ovom natjecanju nastupili smo sa jednom od najmlađih ekipa te dokazali da klub ima blistavu budućnost s tako kvalitetnim pomlatkom. Ovo je ujedno i zadnji turnir u ovoj godini u Hrvatskoj, predstoje nam još jedan međunarodni turnir u Srbiji i BiH, kao i pripreme za polaganje učeničkog KYU pojasa – dodaje Prevolšek, koji sa svojom ekipom natjecatelja ove godine bilježi dobre rezultate i brojne medalje sa svih gostovanja i natjecanja.

Tekst: Kronika požeško-slavonska Foto: Judo klub Kutjevo

Galerija slika