Ponedjeljak, 16 Listopad 2017 10:54

8. Koordinacija grado/načelnika okupila čelnike pet slavonskih županija

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

NAŠICE - U Našicama je 12. listopada održana 8. Koordinacija grado/načelnika koja je okupila čelnike s područja Osječko - baranjske, Vukovarsko - srijemske, Brodsko - posavske, Požeško - slavonske i Virovitičko - podravske županije. Ispred Grada Požege Koordinaciji su prisustvovali gradonačelnik Darko Puljašić, pročelnica Upravnog odjela za komunalne djelatnosti i gospodarenje Jasminka Vodinelić te pročelnica Upravnog odjela za financije Branka Bulaja.

Organizatori Koordinacije grado/načelnika i učinkovite organizacije jedinica lokalne samouprave bili su Udruga gradova, tvrtka Libusoft Cicom, a pokrovitelj Grad Našice.

Ovogodišnja Koordinacije bila je pravi izvor informacija, jer su u fokusu cjelodnevnog skupa bile brojne trenutno aktualne teme vezane za rad jedinica lokalnih samouprava poput statusa uvođenja poreza na nekretnine i aktualnosti u komunalnom i vodnom gospodarstvu, usklađivanja podataka o nekretnina na području JLS, prekršajnim odgovornostima čelnika i dr. Koordinaciju je otvorio Josip Miletić, gradonačelnik Grada Našica, koji je svim prisutnima zaželio dobrodošlicu na ovogodišnji susret te u Grad Našice.

Tekst/foto: Grad Požega