Utorak, 19 Rujan 2017 16:19

Prijem beba rođenih u siječnju i veljači u gradu Požegi

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

POŽEGA - Ponovno je stara gradska vijećnica grada Požega bila ispunjena najmlađima, bebama rođenim u siječnju i veljači ove godina na teritoriju grada Požege i prigradskih naselja. Tradicionalni je to prijem koji priređuju gradonačelnici grada Požege, već u trećem mandatu, radujući se zajedno s njihovim roditeljima novim članovima obitelji, ali i stanovnika grada Požege. Prilika je to da budu već tako maleni na svom prvom prijemu u gradskoj upravi, ali i da prime novčani poklon grada Požege od tisuću kuna kao doprinos i stimulaciju pronatalitetne politike grada Požega za povećanje obitelji. Svako treće dijete u obitelji i na više grad nagrađuje s 3.000 kuna. Grad Požega posebno vodi računa o najmlađim stanovnicima, pa se uz dječja igrališta u naseljima upravo dovršava i novi dječji vrtić koji će do kraja godine primiti 200-njak novih polaznika od jasličke do predškolske dobi.

Dječji glasovi i plač često nadjačaju glas gradonačelnika, a svoje prve čestitke najmlađima izrekao je požeški gradonačelnik Darko Puljašić, zaželjevši im sretno djetinjstvo i lijepo odrastanje u Gradu prijatelju djece. Dobrim željama su se pridružili dogradonačelnici Mario Pilon i Ferdinand Troha.

Na prijemu su nazočili novi stanovnici našeg grada: Adžić Marina, Belak Nika, Blažičević, Ceranić Mihael, Dravec Fran, Gluck Iva, Golić Mateo, Grgić Leonardo, Horvat Ena, Jaroš Leona, Jelić Marko, Kamber Iva, Kljaić Gabriel, Kljajić Ema, Kolakušić Roberto, Leskovar Filip, Ljubičić Rahela, Marić Nikša, Mateo Begović, Mihaljević Fran, Miletić Šimun, Najmenik Gabriel, Profus Ivan, Prpić Lovro, Puljić Pia, Sertić Luka, Šarić Roko, Šimunović Juraj, Tomić Filip, Varešak Fran, Vidović Brigita, Vujnović Mate, Balog Rafael, Herijan Rafael, Knezović Hana, Mihelec Noa, blizanci Noa i Nea Galić, Prskalo Rafael i Samardžić Julija.