Nedjelja, 16 Srpanj 2017 13:36

Odobreno 2,6 milijuna bespovratnih sredstava za izgradnju kanalizacije u Ramanovcima

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

KAPTOL / RAMANOVCI – Za naselje Ramanovci, na području općine Kaptol, odobreno je nešto više od 2,6 milijuna kuna bespovratnih sredstva za izgradnju kanalizacije u tom naselju. Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju započela je s izdavanjem Odluka o prihvatljivosti za korisnike koji su se javili na prvi natječaj ”Ulaganja u građenje javnih sustava za vodoopskrbu, odvodnju, pročišćavanje otpadnih voda”.

Među brojnim prijaviteljima prihvaćena je i ocijenjena prihvatljivom dokumentacija za taj projekt što je pohvalno. Provedbom tog odobrenog projekata značajno će se unaprijediti kvaliteta života te omogućiti ostanak stanovništva na ruralnom području.

U narednim danima slijedi potpisivanje ugovora sukladno donesenoj odluci te raspisivanje natječaja za izvođenje radova za izgradnju kanalizacije. Očekuje se da u što skorije vrijeme započnu radovi na zadovoljstvo tamošnjih mještana u kojem će se naselju uz izgradnju kanalizacije biti zaokružen vodoopskrbni sustav u tom naselju koje ima vodovodnu mrežu.

Tekst/foto: D.K.