Ponedjeljak, 26 Lipanj 2017 18:22

Prijem beba kod novog gradonačelnika Darka Puljašića

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

TRADICIONALNI PRIJEM U GRADSKOJ KUĆI -

POŽEGA - Gradonačelnik Darko Puljašić sa svojim je zamjenicima Mariom Pilonom i Ferdinandom Trohom danas primio 29 naših najmlađih sugrađana, beba rođenih u listopadu, studenom i prosincu prošle godine. Radosna vriska odmah je ispunila Gradsku vijećnicu, a ni visoke ljetne vrućine nisu pokvarile veselo raspoloženje.

- Meni je kao gradonačelniku ovo prvi prijem beba i drago mi je što imamo 16 naprama 13 za djevojčice, to je baš lijepo, a drago mi je i što imamo pet obitelji koje imaju troje i više djece. Čestitam im i pozivam da dođu bar još jednom, a nama ostalima koji imamo jedno ili dvoje, evo dobre zadaće kako bi to sustigli - pozdravio je gradonačelnik Darko Puljašić svoje male goste i njihove roditelje. Naglasio je kako će Grad Požega i dalje pomagati svako novorođeno dijete te podsjetio na izgradnju novog dječjeg vrtića čiji se završetak očekuje krajem ljeta.

Mališani su darovani novčanim darom od po 1.000 kuna, a njih petero po 3.000, jer toliko po odluci Gradskog vijeća dobivaju djeca koja su treće ili koje daljnje dijete u obitelji. Neizostavna je i ovoga puta bila iskaznica Gradske knjižnice i čitaonice te knjiga za uspomenu.

Prijemu su nazočili: Babić Luka i roditelji Ivana i Josip, Bekafigo Leon i roditelji Danijela i Lovel, Blašković Nives i roditelji Snježana i Stjepan, Bošnjak Marta i roditelji Danijela i Zdravko, Čuljak Klara i roditelji Marija i Dejan, Franjetić Lovro i roditelji Marina i Zlatko, Gabrijel Franikić i roditelji Josip i Ankica, Iličić Dora i roditelji Dea i Denis, Ivčetić Mihaela i roditelji Anamarija i Hrvoje, Jogun Petra i roditelji Lidija i Domagoj, Klemen Željko i roditelji Sanja i Stjepan, Kovačević Mate i roditelji Ivana i Dalibor, Mijatović Nola i roditelji Ivona i Željko, Močilac Bognar Maša i roditelji Marija i Oliver, Paun Ivano i roditelji Martina i Ivan, Pavić Josip i roditelji Emina i Tomislav, Pavliček Ivano i roditelji Kristina i Ivan, Petrić Dominik i roditelji Ana i Mario, Petričević Patricija i roditelji Sanja i Matija, Puhanić Tena i roditelji Tanja i Petar, Samardžija Elena i roditelji Gabrijela i Matej, Škoda Petra i roditelji Milena i Tomislav, Štimac Petra i roditelji Slavica i Filip, Vondraček Gita Martina i Damir, Boršoš Laura i roditelji Danijela i Goran, Bošnjak Sara i roditelji Anita i Tomislav, Dograjić Mihael i roditelji Snježana i Milan, Mršić Jakov i roditelji Ivana i Ivan te Podobnik Roko i roditelji Anita i Saša.

Tekst/foto: T. Protić