Petak, 20 Siječanj 2017 12:13

„Supernova“ preuzela četiri trgovačka centra uključujući lokaciju u Požegi

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

KREĆE LI USKORO IZGRADNJA NOVOG TRGOVAČKOG CENTRA U POŽEGI?

POŽEGA – Novoregistrirana austrijska tvrtka „Supernova“ preuzela je četiri trgovačka centra i zemljišne lokacije za gradnju novih centara u našoj zemlji. To su „Garden Mall“ u Zagrebu, zatim u Koprivnici, Sisku i Požegi. Kako smo saznali za požešku lokaciju u toku je projektiranje za izgradnju novog trgovačkog centra, te se uskoro očekuje početak radova.

Ova tvrtka ima u svome vlasništvu sedam trgovačkih centara u Hrvatskoj i po tomu je vodeća.

Kako smo nedavno pisali osnovana je tvrtka „Supernova“ Požega koja je registrirana krajem prošle godine u Trgovačkom sudu Osijek, Stalna služba Slavonski Brod.

Osnivači tvrtke Supernova Požega su dvije tvrtke iz Austrije, MP Holding GmbH, Austrija, Graz, Am Eisernen Tor 1 i Luna Invest GmbH, Austrija, Aurach bei Kitzbühel, Traidlweg 42 pa se očekuje da će planirana investicija biti i realizirana.

Iz ovoga je vidljivo da je u Zemljišno-knjiškom odjelu požeškog Općinskog suda uknjiženo vlasništvo zemljišta na lokaciji gdje se planira graditi novi trgovački centar Supernove Požega, a u njemu bi trebale mjesto naći poznate trgovine i robne marke Diechman, Elipso, Kik, Müller i druge kojih zasada nema u ovom kraju.

Tekst: pozega.eu, Foto: ilustracija