Srijeda, 06 Svibanj 2015 09:52

Za predsjednika Marijan Crnjac

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

KONSTITUIRAN SAVJET MLADIH GRADA POŽEGA -

 POŽEGA – Po odluci Gradskog vijeća grada Požege nakon kandidiranja članova Savjeta mladih grada Požege održana je i konstituirajuća sjednica pod predsjedavanjem Nine Smolčića, predsjednika GV. Na IMG 8802sjednici je izabrano novo čelništvo Savjeta mladih koje će djelovati savjetodavno prema GV i izvršnim organima grada Požega.

Dobar rad, svakako bolji od dosadašnjeg Savjeta mladih koje nije bilo baš aktivno, poželio im je prije izbora predsjednika i zamjenika, požeški gradonačelnik Vedran Neferović. – Među vama ima sada koji su u svom školovanju i svom radu među mladima ostvarili već dobre rezultate u gradu Požegi. Nadam se da ćemo u kontaktima s vama samima i vašim prijateljima i populacijom s kojom ste najviše vremena, dobiti prijedloge i reći ono što nije dobro, ali i pomoći u rješavanju problema u gradu Požegi. Nadam se dobroj i uspješnoj suradnji.

IMG 8806Za predsjednika Savjeta mladih grada Požega izabran je Marijan Crnjac, koji je istakao da nije član niti jedne političke stranke, a aktivan je u udruzi mladih. Za dopredsjednika je izabran Dalibor Vranić.

Tekst/foto: Vladimir Protić