Srijeda, 01 Travanj 2015 16:02

„Ljepši Uskrs za 150 obitelji“ (2)

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

REAGIRANJE NA ČLANAK -

Temeljem odredbe članka 40. Zakona o medijima, pozivamo se na ispravak netočne informacije gradonačelnika Grada Požege Vedrana Neferovića u tekstu pod naslovom „Ljepši Uskrs za 150 obitelji“, od strane predsjednice Foruma žena SDP Požega, objavljenog u vašem tjedniku broj 662 od 26. ožujka 2015. godine i na stranici vašeg web portala:

U spomenutom tekstu gradonačelnik Vedran Neferović izjavljuje citiram „ Socijalni program Grada Požege nije smanjivan“ što je netočna informacija te vas molim da objavite sljedeće.

Nepobitna činjenica jest da je Grad Požega u socijalnom programu smanjio proračunska sredstva u 2015. godini za blizu 20 posto u odnosu na 2013. godinu i to smanjila su se upravo sredstva za troškove stanovanja, samce, starije osobe i bračne parove. Nepobitna je i činjenica da je prethodna gradska vlast kroz socijalne programe omogućila socijalnu uključenost svih ugroženih i na neki način marginaliziranih skupina građana, stoji u reagiranju koje potpisuje Martina Vlašić, predsjednica Foruma žena SDP Požega.

Tekst: Vladimir Protić Foto: arhivska fotografija (na slici Martina Vlašić)