Srijeda, 23 Travanj 2014 10:36

Požeški kotlić za 1. svibnja

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

TURISTIČKA ZAJEDNICA I GRAD POŽEGA NAJAVLJUJU -

POŽEGA – Petu po redu gastro manifestaciju i kuharsko natjecanje „Požeški kotlić 2014.“ najavili su za 01. svibnja (četvrtak) od 10,45 u Parku kraj Orljave, požeški gradonačelnik Vedran Neferović i direktorica Turističke zajednice Silvija Podoljak.
Pozvani su svi zainteresirani majstori od kotlića da se prijave na ovu zanimljivu gastro priredbu kuhanja slavonskog čobanca u kotliću, ali i građani za koje je pripremljena bogata ugostiteljska ponuda. Za sve natjecatelje organizator organizira meso, (svinjetina, junetina i divljač), drva, vodu i mjesto za kuhanje, a sami natjecatelji moraju ponijeti luk, začine i svoju tajnu formulu u glavi, naravno.
Organizator je priredio i zanimljiv cjelodnevni zabavni program uz nastup Tamburaškog sastava „Ciraki“, a za najbolje kuhare i prigodne plakete. Očekuje se samo lijep i sunčan dan, pa Požežani imaju sigurno mjesto za izlazak na prvomajski dan, osim onih koji već tradicionalno taj dan borave na livadama u Velikoj, uz ražanj i roštilj, te druženja koja organiziraju Sindikati.