Srijeda, 20 Svibanj 2020 09:03

I Požega ima svoje vandale iz Babinog Vira - uništili klupe na šetnici uz Orljavu

Ocijeni sadržaj
(22 glasova)

POŽEGA - Grad Požega iz godine u godinu ulaže značajna sredstva za uređenje javnih površina. Parkovi, šetnice, dječja igrališta, klupe i kante za otpad uređuju se i održavaju kako bi našim sugrađanima život bio što ugodniji. Nažalost, sve smo češće svjedoci skandaloznog i divljačkog ponašanja koje je još jednom kulminiralo u noći s 18. na 19. svibnja kada su nepoznati vandali uništili klupe na šetnici uz rijeku Orljavu u Babinom viru. Počinjena je veća materijalna šteta, a policijski očevid je u tijeku.

klupe 2

 

Iz grada Požege kažu: - Uz sve napore koje ulažemo kako bismo očuvali kulturno nasljeđe našega grada te da isto, kroz rad na projektima, unaprijedimo i damo mu novu vrijednost koja će doprinijeti kvaliteti života svih građana, susrećemo se nažalost i s onima između nas koji imaju drugačije potrebe i porive. Klupe će biti popravljene, šteta sanirana, ali kako promijeniti svijest onih koji su sposobni napraviti ovako nešto? U svakom slučaju, reagirat ćemo brzo i odlučno kako bismo ovakve i slične situacije pokušali izbjeći u budućnosti.

Ovim putem apeliramo na naše sugrađane da čuvaju javnu imovinu, a sva uočena oštećenja ili one koji uništavaju imovinu prijave nadležnim službama Grada. Prijave su moguće na broj telefona 034/311 300 ili na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., kao i u Policijsku postaju Požega.