Ispiši ovu stranicu
Utorak, 10 Rujan 2019 10:43

Požeški gradonačelnik Puljašić darivao i prvašiće u Katoličkoj osnovnoj školi

Ocijeni sadržaj
(20 glasova)

GRADONAČELNIK PRVAŠIĆIMA DONIO POKLON PAKET DOBRODOŠLICE SA ŠKOLSKIM PRIBOROM I POZVAO IH DA GA POSJETE U GRADSKOJ KUĆI - 

POŽEGA - Na području grada Požege djeluju tri osnovne škole kojima je osnivač Grad i Katolička osnovna škola kojoj je osnivač Požeška biskupija. Prvih dana nove školske godine sve prvašiće je posjetio požeški gradonačelnik Darko Puljašić pa tako i prvašiće Katoličke osnovne škole koja je ove godine upisala dva odjeljenja učenika u 1. razred, ukupno 45 učenika.

Goste je dočekao ravnatelj škole prof. Frano Barišić,te su obišli prvašiće u obadva odjeljenja i donijeli im prigodne poklone, s pismom dobrodošlice, rasporedom sati s grbom grada Požege i kompletom potrebnih pisanki i školskog pribora za početak školovanja.- Draga djeco, došli smo vas pozdraviti jer vi ste svima nama najvažniji. Ovo je novo razdoblje u vašem životu, ali vjerujte to je nešto super – škola je super! Tu ćete upoznati najbolje prijatelje, naučiti pisati i steći druga znanja, možda i prve ljubavi i bit će sigurno dobro. No, volio bih da ispred svega budete jako pažljivi u prometu, na cesti, da pazite na automobile, motore, bicikle, sve je to važno. Isto tako, volio bih kada bi svojim roditeljima pomogli tako da budete dobri u školi te da na kraju, budete dobri i nama svima, jer mi smo tu zbog vas - rekao je gradonačelnik Darko Puljašić, koji je učenike pozvao da sa svojim učiteljima i ravnateljem dođu i posjete Gradsku kuću i dođu u posjetu gradonačelniku. Svakako ćemo vas dočekati i sa nekim slatkim poklonom, najavio je gradonačelnik Puljašić.

Galerija slika