Ispiši ovu stranicu
Petak, 02 Kolovoz 2019 15:13

Asfaltira se Ulica Janka Matka u Požegi

Ocijeni sadržaj
(7 glasova)

POŽEGA - Gradonačelnik Požege Darko Puljašić obišao je radove na izgradnji prometnice u Ulici Janka Matka u Požegi. Riječ je o ulici smještenoj na zapadnom ulazu u Požegu u kojoj iz godine u godinu živi sve više mladih obitelji koje su se godinama nadale da će makadamski kolnik zamijeniti asfalt. Trebalo je strpljenja, ali radovi su počeli i u sljedećih nekoliko dana očekuje se završetak izgradnje kolno-pješačke površine u dužini od 165 metara, širine kolnika 5,5 metara, s uređenim sustavom oborinske odvodnje.

- Ulica je među novijima u gradu, ali već je prilično popunjena zgradama i ima dosta stanovnika. Drago mi je što ćemo dobiti još jednu asfaltiranu ulicu te našim sugrađanima u ovom dijelu grada pružiti uvjete kakve zaslužuju, te osigurati sigurno prometovanja. - naglasio je gradonačelnik Darko Puljašić.

Radove na izgradnji prometnice izvodi tvrtka Niskogradnja Jurčak, a vrijednost im je 624.129,85 kuna. Sljedeća ulica koja je u planu za uređenje je Pakračka ulica, najavio je gradonačelnik.

Galerija slika