Ponedjeljak, 25 Ožujak 2019 18:20

Javni poziv poduzetnicima i obrtnicima s područja Grada Požege za dodjelu poticaja zapošljavanja i razvoja poduzetništva u 2019. godini

Ocijeni sadržaj
(10 glasova)

POŽEGA - Grad Požega raspisao je javni poziv poduzetnicima i obrtnicima s područja Grada Požege za podnošenje zahtjeva za dodjelu poticaja zapošljavanja i razvoja poduzetništva u 2019. godini. Korisnici sredstava, sukladno Odluci o poticanju zapošljavanja i razvoja poduzetništva u 2019. godini od 31. siječnja 2019. godine, mogu biti postojeća i nova mala trgovačka društva sa sjedištem ili poslovnom jedinicom na području Grada Požege, neprofitne organizacije koje djeluju na području Grada Požege te obrtnici i slobodna zanimanja sa sjedištem ili poslovnom jedinicom na području Grada Požege koji nemaju nepodmirenih obveza prema Gradu Požega kao i nepodmirenih obveza na ime javnih davanja prema Republici Hrvatskoj.

Sredstva poticaja mogu koristiti poduzetnici iz točke I. ovoga Javnog poziva koji će u 2019. godini zaposliti osobe s prebivalištem na području Grada Požege na neodređeno ili određeno vrijeme od najmanje dvanaest mjeseci, uz uvjet da nisu bile zaposlene unazad trideset dana, neprofitne organizacije koje djeluju na području Grada Požege, za zapošljavanje nezaposlenih osoba do dvadeset i devet godina, s prebivalištem na području Grada Požege, na EU projektima u nevladinom sektoru i organizacijama socijalnih partnera, a koje su Hrvatskom zavodu za zapošljavanje podnijele zahtjev za dodjelu poticaja po mjeri Mladi za EU - suradnici na EU projektima u nevladinom sektoru i organizacijama socijalnih partnera - javni radovi za mlade te obrtnici koji imaju prebivalište na području Grada Požege, a koji u 2019. godini započinju s obavljanjem registrirane djelatnosti.

Obrazac zahtjeva za dodjelu poticaja za zapošljavanje, odnosno početak obavljanja djelatnosti na području Grada Požege i popis dokumentacije koju treba priložiti uz zahtjev podnositelji podižu u pisarnici Upravnog odjela za samoupravu Grada Požege, Trg Sv. Trojstva 1, 34000 Požega, svakim radnim danom u redovno radno vrijeme ili se isti mogu preuzeti na internetskoj stranici Grada Požege www.pozega.hr .

Detalje javnog poziva pogledajte na linku.