Ispiši ovu stranicu
Petak, 28 Prosinac 2018 13:58

Nove ugovore o stipendiranju dobilo 15 studenata i 3 učenika

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

GRAD POŽEGA UKUPNO STIPENDIRA 39 STUDENATA I UČENIKA - 

POŽEGA - Temeljem odluke Povjerenstva za dodjelu stipendija, Grad Požega u 2019. godini dodijelit će ukupno 39 stipendija i to 34 studentske te 5 učeničkih stipendija. Za tu je namjenu u proračunu Grada Požege planirano 350.000 kuna. Danas je na svečanosti u Gradskoj vijećnici stipendije primilo 18 novih stipendista Grada Požege - 15 studenata i 3 učenika, koji gradski stipendisti postaju od 1. siječnja iduće godine.

- Meni kao gradonačelniku ovo je jedan od ljepših dana jer vama koji ste nam najvažniji pomažemo u radu i uspjesima. Vi ste budućnost na kojoj planiramo naš grad razvijati i nadam se da će vam ove stipendije pomoći. Nadam se da ćete imati želju vratiti se u svoj grad, a mi ćemo raditi na tome da se imate gdje zaposliti i da za svoj rad budete primjereno plaćeni. Naš grad ima budućnost, ali i vi u njoj morate sudjelovati - rekao je među ostalim požeški gradonačelnik Darko Puljašić, uručujući ugovore o stipendijama novim gradskim stipendistima.

Studentsku stipendiju ove godine dobili su Lorena Dokša, Patricija Bajt, Žana Kajinić, Josip Zubović, Lucija Žager, Ana Lovrić, Iris Ivaniš, Leona Šunjo, Tena Vinković, Matej Babić, Josip Matijašević, Iva Bradić, Ivona Soldo, Marija Nekić i Marija Glibo, dok su učeničku stipendiju dobili Luka Korov, Maja Mustapić i Marija Jurišić.

Galerija slika