Ispiši ovu stranicu
Utorak, 25 Prosinac 2018 08:56

Božićni domjenak za građane Požege - tisuću porcija perkelta od soma

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

POŽEGA - U organizaciji Obrtničke komore Požeško-slavonske županije i Udruženja obrtnika Požega, uz potporu Grada Požege i Turističke zajednice grada Požege,  u požeškoj šetališnoj zoni održan je Božićni domjenak za građane na kojemu je podijeljeno po tradiciji na Badnjak tisuću porcija perkelta od soma.

- Ovo je šesti puta zaredom kako u prigodi Božića pripremamo tisuću porcija hrane za naše građane, a sa tom tradicijom ćemo i nastaviti dalje - naglasio je predsjednik Obrtničke komore Požeško-slavonske županije Anto Bilobrk.

I ove su se godine obrtnicima u podjeli obroka pridružili požeško-slavonski župan Alojz Tomašević i gradonačelnik Darko Puljašić sa svojim zamjenicima Mariom Pilonom i Ferdinandom Trohom, uz čelnike Obrtničke komore PSŽ i Udruženja obrtnika Požega.

- Svim svojim sugrađankama i sugrađanima želim sretan Božić i Novu 2019. godinu. Nadam se da ćemo se iduće godine više voljeti, poštivati, družiti i surađivati, biti prijatelji jedni drugima i pravi sugrađani. Moramo napredovati i uistinu koristiti sve one pogodnosti koje nam pruža i EU i Vlada RH koja je prepoznala vrijednost Slavonije – poželio je požeški gradonačelnik Darko Puljašić.

Galerija slika