Srijeda, 19 Prosinac 2018 18:29

Na Badnjak požeški obrtnici počastit će građane s 1.000 porcija perkelta od soma

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

NAJAVLJEN BOŽIĆNI SAJAM U POŽEŠKOJ PJEŠAČKOJ ZONI GDJE ĆE BITI I DOČEK NOVE GODINE  -

POŽEGA - U sklopu Adventa u Požegi kroz sljedeće dane TZ i grad Požega pripremili su niz događanja te najavili na tiskovnoj konferenciji.  Požeški gradonačelnik Darko Puljašić i direktorica TZ grada Požega Silvija Podoljak pozvali su građane da posjete niz zanimljivih događanja koja započinju Božićnim sajmom u šetališnoj zoni od 20. do 24. prosinca.

Božićni sajam otvara se u četvrtak 20. prosinca od 10:00 a ponudit će tridesetak štandova na kojima će izlagači predstaviti i prodavati: suvenire, igračke, čajeve, božićne ukrase, aranžmane, proizvode od šibe, likere, božićne dekoracije, rukotvorine, suhomesnate proizvodi, a u adventskim kućicama u ponudi je kuhano vino, nekoliko vrsta pečenih kobasica, čajevi, slastice…  Uz adventske kućice organiziran je koncert Glazbene radionice Nota, Božićne Radionice Udruge KIS Jadranke Peći, Izrada božićnih aranžmana, božićne radionice Izrade božićnih ukrasa Domaće radinosti Ljubice Josipović i Adventska vožnja kočijom kroz grad. Uz Božićni sajam najavljene su i dodatne manifestacije 21.12. u 11:00 sati Moto Mrazovi Moto kluba Independent darivat će djecu. 21.12. u 21:00 sat Advent Winter Party uz DJ Pavku, kuhano vino, pivo i kobasice. 22.12. Odred izviđača Požega, Podjela betlehemskog svjetla mira. 22.12. od 11:00 sati Božićni koncert Brass kvintet Pandur.

Za Badnjak sve građane časte obrtnici

Već po tradiciji Obrtnička komora Požeško-slavonske županije i Udruženje obrtnika Požega po 6. puta organiziraju humanitarnu akciju za građane Požege,“Tisuću radosti za građane Požege“ – Svi ste pozvani. Predsjednik OK Ante Bilobrk najavio je čak 1.000 porcija perkelta od soma koji će biti besplatno podijeljen svima koji se zateknu u pješačkoj zoni grada Požege 24. prosinca od 10,30 sati. To je jedna u nizu akcija kojima se obrtnici žele potvrditi kao bitan i neizbježan dio ove zajednice. Obrtnici su već se pokazalo najžilaviji dio gospodarstva, a posebno su ponosni sada kada je ponovno počeo rasti broj obrtnika i zaposlenih radnika kod obrtnika. Obrtnici će uvijek sudjelovati u akcijama kada se djeluje humanitarno i pomaže potrebitima.

Najavljen dječji Doček Nove na klizalištu i za odrasle u pješačkoj zoni

 - Poseban program priređen je za staru godinu, 31.12. od 16-18 sati očekuje vas Dječji Doček Nove Godine uz klizalište, a od 16:00 sati Dječja predstava Božićno Drvo Bajki u organizaciji Gradskog kazalište Požega i u 18:00 sati dječji vatromet i klizanje.

Navečer od 23:00 sata vas očekuje Doček Nove Godine uz izvrstan provod u šetališnoj zoni uz TS Posegana i njihove hitove, Kobasičarnica Vanilla cafe, će raditi cijelo vrijeme za vrijeme dočeka pa će naši posjetitelji moći uživati u izvrsnim kobasicama, kuhanom vinu, čaju, kuhanom pivu i odličnoj blagdanskoj ponudi. A u Novu Godinu ćemo ući uz našeg poznatog Djedicu i prskalice te čestitku gradonačelnika Darka Puljašića - najavila je Silvija Podoljak.