Srijeda, 05 Rujan 2018 09:36

Gradonačelnica Jozić uručila poklone za 82 prvašića

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

GRAD PLETERNICA PRIPREMIO JE POKLONE DOBRODOŠLICE ZA SVOJE PRVAŠIĆE -

POŽEGA – Slijedeći dobru tradiciju grad Pleternica je i ove godine osigurao za sve svoje prvašiće Poklon dobrodošlice s osnovnim školskim priborom i prvim potrebnim bilježnicama, rasporedom sati s grbom grada Pleternice i posebno što veseli prvašiće lijepim naljepnicama. Gradonačelnica Antonija Jozić i njen zamjenik Domagoj Katić obišli su sve prve razrede, u školi u Pleternici, ali i svim područnim školama i obradovali prvašiće lijepim poklonima.

- Došli smo danas malo vidjeti vas, da vidimo kako vam je u školu. Dobili ste već nove udžbenike, dolaze vam uskoro i tableti, kojima se svi učenici posebno vesele, a mi smo vam danas donijeli jedan poklon za dobrodošlicu u prvi razred. Svake godine mi obiđemo vas koji ste krenuli u prvi razred da vam poželimo puno uspjeha, da budete sretni u školi, da se puno igrate i da puno naučite – istakla je gradonačelnica Jozić i uručila svim učenicima poklone dobrodošlice.

U prvoj smjeni prvašići su još krenuli u Područnoj školi u Buku, a u ostalim Područnim školama prvašići kreću u drugu smjenu.

Tekst/foto: Kronika požeško-slavonska