Ponedjeljak, 08 Listopad 2012 19:26

Najbolji MO općine Brestovac

Ocijeni sadržaj
(3 glasova)

MJESNI ODBOR GUČANI DOBITNIK PRIZNANJA - 

GUČANI – Vrlo složno selo, složni mještani u protekloj godini napravili su puno, a za takav rad su prilikom obilježavanja Dana općine Brestovac ove godine dobili i priznanje Najbolji mjesni odbor. Oni su od općine Brestovac dobili za proširenje i adaptaciju društvenog doma 150 tisuća kuna, što su sve iskoristili za nabavku materijala, a dobrovoljnim radom i akcijom svih mještana najveći dio radova izvršili su sami.

- Uredili smo sanitarni čvor, uredili i opremili kuhinju, proširili veliku dvoranu, uredili krovište, podove i napravili ugodan prostor koji koriste svi mještani. Svi smo dali ukupno 80 radnih dana. Nadam se da će i u idućem mandatu naš odbor biti aktivan, tako da pokrenemo akciju za legalizaciju svih kuća u selu, kojih imamo oko 80 i 250 stanovnika, te krenemo u rješavanje problema kanalizacije – istakao je Tomo Garić, predsjednik MO Gučani u ovom mandatu.

Priznanje mu je uručio Tomo Vrhovac, predsjednik Općinskog vijeća Brestovca, te zaželio da i dalje nastave istim tempom i slogom koja vlada u selu. Da su stvarno dobro organizirani i složni pokazala je fešta s kojom su nastavili proslavljajući ovo priznanje.