Breadcrumbs

Srijeda, 11 Srpanj 2018 16:54

Završetak rekonstrukcije parkirne površine na Trgu

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

POŽEGA – Kako je i obećano, početkom tjedna započeta rekonsturkcija parkirališnog prostora na požeškom Trgu sv. Trojstva, danas je dovršena te je sve spremno za najglasnije navijanje za naše nogometaše koji igraju u polufinalu u Rusiji.

Oko 15 sati još se završavalo zadnje bojanje parkirališnih oznaka. Radnici tvrtke Niskogradnja Jurčak krenuli su prvo sa sanacijom oštećenih površina, tzv. udarne rupe koje su u potpunosti „vadili“ i površinu dodatno betonirali da bi se još bolje učvrstio donji postroj.

Sredstva su odobrena u okviru redovnog održavanja u proračunu,a odlučeno je da se neće samo praviti zakrpe, nego će se sanirati cijelu površinu, pa onda cijelu površinu i presvući asfaltom.

Još jedan podsjetnik svima da Grad Požega i Turistička zajednica grada Požege pozivaju Požežanke i Požežane danas (srijeda) 11. srpnja od 19,00 sati na zajedničko navijanje i praćenje polufinalne nogometne utakmice između Hrvatske i Engleske na video zidu na Trgu Sv. Trojstva uz navijački program DJ Pavke i ugostiteljsku ponudu.

Regulacija prometa na Trgu Sv. Trojstva će se zbog postavljanja video zida i zajedničkog navijanja odvijati na poseban način:

- Zatvara se prostor centralnog parkirališta (dio uz kužni pil) od 6 sati ujutro do 24 sata

- Zatvara se čitavo parkiralište od 14 do 24 sata

- Zatvara se promet preko Trga Sv. Trojstva od 17 do 24 sata.

Tekst/foto: Kronika požeško-slavonska