Ponedjeljak, 26 Ožujak 2018 14:22

Požeški obrtnici podijeliti će tisuću porcija kajgane i perkelta od soma

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

NAJAVLJEN USKRSNI RUČAK ZA GRAĐANE -

POŽEGA - Povodom blagdana Uskrsa požeški obrtnici pripremaju već tradicionalni ručak za građane Požege, najavili su na tiskovnoj konferenciji u gradu Požegi čelnici Udruge obrtnika Požega, Mile Golić, predsjednik Obrtničke komore PSŽ Ante Bilobrk i požeški gradonačelnik Darko Puljašić.IMG 3811

- U petak 30. ožujka od 11,00 sati u pješačkoj zoni biti će podijeljeno tisuću porcija predblagdanskih delicija, kajgane sa srimušem i tartufima te perkelta od soma - istakao Anto Bilobrk.

- Pozivam vas sve, dođite, družimo se, za sve vjernike ovo je jedan od najvećih blagdana tijekom cijele godine koji zaziva posebne osjećaje. Nadam se da ćemo svi jedni prema drugima biti dobri, da ćemo se uvažavati i zajedno nastojati da ovaj naš prekrasni grad osjeti ovih dana blagdanski duh, ali isto tako da i dalje napreduje - poručio je gradonačelnik Darko Puljašić koji je najavio i natjecanje u tucanju s pisanicama.

Ove godine program donosi i zabavne sadržaje za najmlađe koji će se održati na Sportsko- rekreacijskom centru u suradnji s Caffe barom Sportivo. Grad će po prvi puta biti i uređen u blagdanskom duhu s velikim pisanicama koje će biti postavljene na prigodnim mjestima, a koje će oslikati članovi požeške udruge PožArt.