Ispiši ovu stranicu
Srijeda, 07 Ožujak 2018 09:17

Pleternici još jedna nagrada – ovaj put za poduzetništvo

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

STVARATELJI ZA STOLJEĆA -

DUBROVNIK / PLETERNICA - Strateško promišljanje, inovativan pristup te razvoj infrastrukture doveli su Pleternicu do još jedne nagrade. Ovaj put riječ je o nagradi “Stvaratelji stoljeća”, projekt promocije i nagrađivanja najzaslužnijih za razvoj poduzetništva na području srednje i jugoistočne Europe. 

FB IMG 1520332274798- Uvijek govorim da me nagrade vesele, ali da se ne zanosimo njima. Važno je čvrsto ostati na zemlji svjesni svih izazova s kojima se nosimo, posebice iseljavanja i niske gospodarske aktivnosti no isto tako treba naglasiti pozitivne trendove koje bilježimo u posljednjih nekoliko godina. Meni osobno to je znak da je put kojim smo krenuli prije desetak godina dobar i da donosi rezultate. Ova nagrada rezultat je dugogodišnjeg ulaganja u poduzetničku zonu, naš poduzetnički centar i njegove djelatnike te u mjere poticanja poduzetništva. Podsjetit ću samo na činjenicu da gospodarski program sadrži milijun kuna direktnih poticaja za naše poduzetnike te još 9 milijuna indirektnih ulaganja u gospodarstvo, prvenstveno poduzetničku zonu i novi e-inkubator - istaknula je Antonija Jozić, gradonačelnica Pleternice. 

Prestižna nagrada, o kojoj odluku donosi 13-člana komisija sastavljena od stručnjaka za ekonomiju, marketing, management, financije i poduzetništvo, za doprinos razvoju poduzetništva Gradu Pleternici će biti uručena sutra u Dubrovniku, u sklopu Regionalnog summita poduzetnika „300 najboljih“.

Tekst/foto: Grad Pleternica

Galerija slika