Petak, 26 Siječanj 2018 12:31

Kreće dječja igraonica Dječjeg vrtića Jakšić

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

JAKŠIĆ - Od 01. veljače u dječjem vrtiću Jakšić započinje s radom igraonica za svu djecu koja nisu polaznici dječjeg vrtića. Igraonica je namijenjena svoj djeci od 3 – 7 godine bez obzira na mjesto prebivališta. Program igraonice je odobren od Ministarstva znanosti i obrazovanja, te Agencije za odgoj i obrazovanje i provoditi će ga stručne osobe, diplomirane odgojiteljice. Cilj programa je uključiti što veći broj djece u proces integracije i socijalizacije s vršnjacima.

 - Mnogim roditeljima cjelodnevni boravak u vrtiću nije potreban, ali shvaćaju važnost socijalizacije djeteta u vrtićkom okruženju, druženje s vršnjacima, djetetovog razvoja na svima područjima u sklopu programa sa planiranim ciljevima i zadaćama od strane stručnih osoba. Upravo iz tog razloga i pokrećemo ovaj program igraonice koji će se odvijati dva puta tjedno u poslijepodnevnim satima u prostoru vrtića – ističe Nikolina Gazilj, pročelnica općine Jakšić.

Svi zainteresirani mogu se obratiti putem e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., te na broj mobitela 099/ 330 4222.