Četvrtak, 18 Siječanj 2018 12:11

Pokrenute radove na Poduzetničkom inkubatoru obišao požeški gradonačelnik Puljašić

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

POŽEŠKI PODUZETNIČKI INKUBATOR VRIJEDAN 18,6 MILIJUNA KUNA DO PROLJEĆA -

POŽEGA – Zemljanim radovima i betoniranjem temeljne ploče započeli su radovi na izgradnji Poduzetničkog inkubatora u Industrijskoj ulici u Požegi vrijednog 18,6 milijuna kuna, čiji se završetak očekuje u proljeće iduće godine. Radove izvodi tvrtka Presoflex gradnja, a u pratnji novinara obišao ih je požeški gradonačelnik Darko Puljašić.

IMG 1847- Uvjeren sam da je ovo početak jedne odlične priče za grad Požegu i našu poduzetničku zonu. Ovaj će prostor sigurno pomoći svim mladim poduzetnicima koji žele početi raditi u našem gradu, ali bit će i partner drugim poduzetnicima koji odluče graditi u našoj zoni. Naš Ured za europske integracije bit će svima na raspolaganju i pomagat će im prilikom cijeloga procesa. Pozivam sve naše sugrađane i druge koji žele sudjelovati da se jave i zauzmu svoj prostor jer imamo najbolje uvjete u bližoj okolici. Grad Požega će biti vaš partner i siguran prijatelj poduzetnika i poduzetništva u Požegi - pozvao je gradonačelnik Puljašić.

Stanarima inkubatora će se omogućiti najam po povoljnijim uvjetima, kao i niz pratećih usluga: savjetovanje oko pokretanja posla, posredovanje u financiranju, pomoć pri razvijanju proizvoda i usluga, knjigovodstveno i porezno savjetovanje, edukacija poduzetnika početnika, savjetovanje i IMG 1834mentorstvo u upravljanju poslovanja i sl. intelektualne i stručne usluge. Inkubator će ponudit će svojim stanarima 10 uredskih prostorija, devet uredskih prostora veličine 18 m2 i jedan veličine 37 m2, opremljenih kvalitetnim uredskim namještajem i potrebnom računalnom opremom; coworking prostor veličine 54 m2 koji će moći primiti do 24 korisnika istovremeno; konferencijsku dvoranu od 76 m2 opremljenu najsuvremenijom opremom za održavanje seminara, sastanaka, multimedijalnih prezentacija ili audio-video konferencija; multifunkcionalnu dvoranu od 55 m2, opremljenu multimedijalnim pomagalima pogodnim za sve vrste prezentacija, seminara, predavanja i edukacije u objektu te 4 proizvodne hale veličine po 144 m2, od kojih svaka uključuje vlastiti ured i sanitarni čvor.

Tekst/foto: Kronika požeško-slavonska