Ispiši ovu stranicu
Petak, 05 Siječanj 2018 14:22

Načelnik Kovačević dodijelio novih 10 stipendija izvrsnim studentima

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

OPĆINA JAKŠIĆ TREĆU GODINU  DODJELJUJE STIPENDIJE ZA STUDENTE KOJI STUDIRAJU IZVAN ŽUPANIJE –

JAKŠIĆ – Općina Jakšić započela je prije tri godine dodjeljivati stipendije za izvrsne studente koji studiraju izvan područja Požeško-slavonske županije. Sada treću godinu za redom dodijeljeno je novih 10 stipendija, a ugovore o stipendiranju sa studentima je potpisao načelnik općine Jakšić, Ivica Kovačević. Stipendije su dobili

 - Želim vam svima puno uspjeha u ovoj školskoj godini, a općina je ove godine povećala broj na 15 studenata koje ćemo stipendirati. Iznos koji nije velik, ali se nadam da vama studentima dobro dođe svaka pomoć. U narednom razdoblju nastojat ćemo povećati i iznos stipendije. Sada ćemo potpisati ugovore sa 10 studenata, a još smo produžili natječaj za pet studenata, koji su u međuvremenu odustali, jer su dobili državnu ili županijsku stipendiju. Drago mi je da na našem području ima izvrsnih studenata koji dobivaju i državne stipendije, sa fakulteta ili županije – rekao je uz čestitke studentima, načelnik Kovačević.

Stipendije su dobili Marina Alešković, Ena Marković, Igor Pavlik, Mihaela Pigl, Mihaela Biondić, Katarina Alešković, Leonarda Dorić, Dora Bošković, Vlatka Bošković i Maurizio Rezo.

Galerija slika