Nedjelja, 31 Prosinac 2017 23:03

Župan Alojz Tomašević i požeški gradonačelnik Darko Puljašić obišli dežurne službe

Ocijeni sadržaj
(4 glasova)

TRADICIONALNI OBILAZAK DEŽURNIH SLUŽBI U NOĆI ISPRAĆAJA STARE I DOČEKA NOVE GODINE -

POŽEGA - Požeško-slavonski župan Alojz Tomašević i gradonačelnik grada Požega Darko Puljašić, obišli su djelatnike dežurnih službi u gradu Požegi, Područni ured za zaštitu i spašavanje, Dobrovoljno vatrogasno društvo Požega i Javnu vatrogasnu postrojbu grada Požega, Zavod za hitnu medicinu Požeško slavonske županije, HEP - ODS d.o.o. Elektra Požega, Policijsku upravu Požeško-slavonsku, tvrtku za vodoopskrbu TEKIJA d.o.o. i Vojarnu 123. brigade Požega.

 - Hvala svima na trudu i brizi za sve nas, na ulaganju u sebe kroz edukacije na kojima se obrazuju svi djelatnici, da niti jedan incident ili situacija u gradu Požegi nije bila, te da nisu dežurne službe pravovremeno i pravilno reagirale. Svi oni su i uvezani i zajednički djeluju i rješavaju puno problema. Hvala im na tome a želim im u 2018. godini manje posla i više uspjeha, više edukacija i više materijalnih sredstava koja su im potrebna za njihovo djelovanje, kontinuiran rad. Želim im puno sreće i uspjeha i da vjeruju u sebe, jer samo tako možemo naprijed – istakao je gradonačelnik Darko Puljašić.

Požeško-slavonski župan Alojz Tomašević je uz čestitke istakao da je veliki doprinos svih službi. – Svi koji se noćas nalaze na svojim radnim mjestima i na dežurstvima, bilo kao policajci, vatrogasci, hitne, bolnice, vojske, svi vi koji se brinete za sigurnost i dobrobit građana i njihove imovine, a pogotovo za sigurnost osoba da se i noćas nešto ne dogodi, ja vam svima zahvaljujem i čestitam. Svoj posao obavljate profesionalno, ali još važnije što u tom poslu dajete sebe kao ljudi i osobe koje čuvaju druge. I noćas, kada svi slave i dočekuju Novu 2018. godinu, vi ste ti na koje se mi oslanjamo i znamo da ako bude potrebito vi ćete biti prvi u nezgodi. Stoga vam i ovu noć želim što mirniju, a u 2018. godini što manje intervencija.