Nedjelja, 31 Prosinac 2017 22:56

Dežurne službe u gradu Pleternici obišla gradonačelnica Jozić u društvu župana Tomaševića

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

RADNI DOČEK NOVE GODINE -

PLETERNICA – Pripadnike dežurnih službi koje rade u gradu Pleternici u Silvestarskoj noći, u noći ispraćaja stare i dočeka Nove godine, obišla je pleternička gradonačelnica Antonija Jozić, a pridružio joj se požeško-slavonski župan Alojz Tomašević.

Dežura se u DVD Pleternica i zapovjedništvu Javne vatrogasne postrojbe Požeško-slavonske županije koje je smješteno u Pleternici, a vatrogasci su uvijek spremni za izlazak na intervenciju u slučaju požara ali i spašavanja u slučaju prometnih nesreća. Po prvi puta noću dežuraju i u Timu Hitne medicinske pomoći Pleternica, koji je oformljen prije šest mjeseci. Goste je dočekao ravnatelja Fabijan Barišić, koji je pri tome istakao da je formiranje još jednog tima hitne pomoći koji je stacioniran u Pleternici bio pun pogodak, jer je već do sada imao 350 intervencija. Na taj način rasterećena je hitna pomoć Požega, a približila se i intervencijama na području Čaglina i grada Kutjeva, te njima pripadajućim naseljima i selima.

Čak pojačano dežurstvo i više patrola na terenu u novogodišnjoj noći imala je Policijska postaja Pleternica. Putem radio veze sretnu Novu godinu policajcima na terenu zaželjeli su gradonačelnica Jozić i župan Tomašević.