Četvrtak, 07 Prosinac 2017 16:50

„Slavonski doručak“ s medijima organizirao požeški gradonačelnik Darko Puljašić

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

POŽEGA – Da je doručak najvažniji obrok kojim se započinje radni dan, pokazao je  požeški gradonačelnik Darko Puljašić, sa svojim zamjenicima Marijem Pilonom i Ferdinandom Trohom, kada je pozvao sve predstavnike medija na druženje i zajednički „Slavonski doručak". Želja mu je bila da se zahvali na podršci i suradnji u prvih šest mjeseci njihova mandata, te da se suradnja na prijedlog djelatnika medija još unaprijedi.

- Smatram kako je važno da se okupimo u ovakvoj prigodi, da porazgovaramo te da vam se zahvalimo na korektnom i poštenom prenošenju vijesti i zbivanja u Požegi, na tome što informirate naše sugrađane i što ste redovito vrlo konkretni. Moram priznati kako mi je drago kada imate i određene prijedloge i sugestije, na meni je da to prihvatim ili ne, ali vama hvala što imate toliko osjećaja da sa svog gledišta, kao profesionalci i tako reagirate. Želim da takav dobar i nadasve profesionalan odnos ostane i dalje, želim vam svima svako dobro, a za sve stvari koje mislite da se mogu poboljšati, ovdje smo kako bi razgovarali i tražili rješenja - rekao je gradonačelnik Puljašić.

Kako je prosinac mjesec darivanja, ali i zabave, gradonačelnik je uručio novinarima simbolične poklone, u zaista velikim i šarenim poklon kutijama bile su šibe i slatkiši.