Utorak, 21 Studeni 2017 09:44

Javite se na natječaj i ostvarite pravo na potpore

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

ROK ZA PREDAJU ZAHTJEVA 4. PROSINAC 2017. GODINE -

KUTJEVO – Grad Kutjevo i gradonačelnik Josip Budimir, drugu je godinu, u gradskom proračunu, uz potporu i podršku gradskih vijećnika, osigurao financijska sredstva kao potporu poduzetnicima, subjektima malog gospodarstva, kroz Program poticanja malog i srednjeg poduzetništva grada Kutjeva. Potpore će moći ostvariti isključivo oni korisnici koji posluju na području grada Kutjeva, kako je opisano u Javnom pozivu, POGLEDAJ OVDJE.

Josip Budimir ispred gradske kućeJosip Budimir, gradonačelnik grada KutjevaKorisnik koji želi ostvariti pravo na potporu mora imati najmanje jednog zaposlenog ne neodređeno vrijeme, uključujući vlasnika odnosno vlasnicu i ne mogu biti fizičke i pravne osobe koje obavljaju slobodnu djelatnost, na način opisan u Javnom pozivu. Pravo na potporu ne mogu ostvariti niti subjekti nad kojima je otvoren stečajni ili predstečajni postupak te likvidacija.

Potpore se mogu ostvariti kroz nekoliko mjera koje su opisane u Javnom pozivu i Programu poticanja malog i srednjeg poduzetništva grada Kutjeva za 2017. godinu, POGLEDAJ OVDJE i to najviše do 50 tisuća kuna koliko može ostvariti jedan korisnik u jednoj godini. Bespovratne potpore se mogu dobiti i za dio pokrića nastalih troškova u tekućoj 2017. godini.

Na web stranici grada Kutjeva mogu se pronaći sva potrebita pojašnjenja i obrasci koje je potrebno popuniti i zatražiti financijsku potporu, POGLEDAJ OVDJE.

Tekst/foto: D.K.