Ispiši ovu stranicu
Utorak, 31 Listopad 2017 13:51

Položeni vijenci za sve poginule hrvatske branitelje i civilne žrtve Domovinskog rata

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

OBILJEŽAVANJE BLAGDANA SVIH SVETIH KOD SREDIŠNJEG KRIŽA NA GROBLJU SV. ILIJE U POŽEGI -

POŽEGA – Uz svečani postroj zajedničke postrojbe Hrvatske vojske i policije kod Središnjeg križa na groblju sv. Ilije u Požegi obilježen je blagdan Svih svetih. Obilježavanje je organizirao Ured državne uprave u Požeško-slavonskoj županiji u suradnji s Ministarstvom branitelja, Ministarstvom obrane i Ministarstvom unutarnjih poslova.

Podno križa položeni su vijenci i zapaljene svijeće za sve poginule hrvatske branitelje i civilne žrtve Domovinskog rata, a polaganju su nazočile delegacije Ured državne uprave na čelu s predstojnicom Đurđom Babić, te predstavnici ureda za branitelje i MORH-a, delegacije udruga proisteklih iz Domovinskog rata grada Požege i Koordinacije udruga branitelja Požeško-slavonske županije, delegacija Požeško-slavonske županije na čelu s zamjenicima župana Željkom Jakopovićem i Vedranom Neferovićem, delegacija grada Požege na čelu s gradonačelnikom Darkom Puljašićem, delegacija požeške vojarne 123. brigade, delegacija Policijske uprave Požeško-slavonske, delegacija Zajednice utemeljitelja HDZ-a dr. Franjo Tuđman Požega. Molitvu za sve poginule podno križa održao je vojni kapelan Željko Volarić.

Dana 2. studenog u katedrali sv. Terezije Avilske u 18,30 sati održat će se misa zadušnica za sve poginule hrvatske branitelje i civilne žrtve Domovinskog rata.

Tekst/foto: Kronika požeško-slavonska

Galerija slika