Banner 750x94 autoservis gavran

    cerada 7x1 autoservis gavrann

Breadcrumbs

Petak, 06 Listopad 2017 14:05

Puna podrška u radu povjereniku dr. Željku Glaviću

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

ŽUPANIJSKI ODBOR ZAJEDNICE UTEMELJITELJA DR. FRANJO TUĐMAN POŽEŠKO-SLAVONSKE ŽUPANIJE -

Županijski odbor Zajednice utemeljitelja dr. Franjo Tuđman za Požeško-slavonsku županiju, je na sjednici održanoj 05. listopada 2017. godine u prostorijama HDZ-e, raspravljao o novonastaloj situaciji nakon raspuštanja županijskog odbora stranke, te daje punu potporu, kako političku tako i ljudsku, imenovanom Povjereniku – gospodinu Željku Glaviću u realizaciji zadanog projekta - provedbe unutarstranačkih izbora, te se u potpunosti stavlja na raspolaganje povjereniku sa svom svojom infrastrukturom.

Također poručuju; „koliko god iz današnjeg ugla gledanja ova situacija djeluje dramatična i teška, ovo je ujedno i prilika za novi početak, tj. uvođenje jednih novih standarda u radu naše stranačke organizacije“.

Dokazali smo da i u teškim okolnostima imamo snage konsolidirati se, imamo snage za jedinstvo i zajedništvo, a istodobno i za uvažavanje različitih mišljenje unutar stranke. Kao i dosada u kriznim i zahtjevnim situacijama HDZ-a je uvijek izlazila snažnija, što smo uvjereni „bit će tako i sada“ - stoji u priopćenju koje potpisuje predsjednik: Vladimir Englman.