Banner 750x94 autoservis gavran

    cerada 7x1 autoservis gavrann

Breadcrumbs

Četvrtak, 18 Svibanj 2017 15:58

Požega koja se razvija, Požega u kojoj se otvaraju radna mjesta, Požega iz koje se ne odlazi već u nju dolazi

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

JEDNA POŽEGA -

Požega, središte županije i njen zamašnjak u realizaciji Projekta Slavonija

Darko Puljašić je svjestan odgovornosti koja ga čeka poslije skorašnjih izbora. Kao novi gradonačelnik dužan je gradu, pa posredno i županiji, osigurati sveukupnu stabilnost. Jedna hdz puljasic3Požega. Požega koja se razvija, Požega u kojoj se otvaraju radna mjesta, Požega iz koje se ne odlazi već u nju dolazi. Požega, središte županije i njen zamašnjak u realizaciji Projekta Slavonija. Projekt koji nudi blizu 20 milijardi kuna ulaganja u Sredstva za ulaganja u poduzetništvo, poljoprivredu, obrazovanje, zdravstvo, istraživanje i razvoj, vodoopskrbu i odvodnju, kulturnu i prirodnu baštinu, sektor prometa, unutarnje plovne putove i energetiku. Darko Puljašić diše mentalitetom pobjednika. Uspjeh odražava njegov privatni, poslovni i politički integritet. To je dokazao. Poslu pristupa temeljito i angažirano. Za njega nema dvojbe što je najveći prioritet i zadaća novog gradonačelnika Požege. Ponavlja i ponavljat će dok se taj prioritet ne realizira.

- Svi projekti koji mogu otvarati radna mjesta. To je prioritet nad prioritetima. Radna mjesta! Svako radno mjesto znači da jedna obitelj ostaje u Požegi, jedno dijete više., u dahu će izgovoriti Puljašić.

Snage mu neće nedostajati, pored svoje dodatnu crpi iz jedinstvene potpore koju mu daje gradska organizacija HDZ-a Požege, ali i ogroman broj građana koji mu daju potporu od kada je službeno obznanio kandidaturu. Svima je zahvalan i najvažnije mu postaje sve ih ne razočarati. Sudeći po njegovoj poslovnoj karijeri, i ljudskim osobinama kojima ga drugi opisuju doista razočarati neće. Štoviše, Požega i njegova energija mogu biti snažna sinergija koja će polučiti hdz puljasic2uspjeh zadanih ciljeva. Grad koji se svakodnevno razvija, u koji se investira, diplomirani studenti koji ostaju ili se vraćaju u svoj grad, industrijska zona koja se mora proširivati, grad koji se nastavlja izgrađivati… Svi posljednji ekonomski pokazatelji nedvosmisleno upućuju da je Hrvatska izašla iz gospodarske krize i da je opravdano očekivati poduzetnički zamah investicija, odnosno, poduzetničko investiranje i otvaranje radnih mjesta. Darko je već neko vrijeme u kontaktu s desetinom potencijalnih investitora u požeško gospodarstvo, a tu je i Projekt Slavonija kao važan izvor kapitala koji može promijeniti život Slavonije, Požeško-slavonske županije, Požege. Trebaju ljudi koji će predvoditi te procese. Darko Puljašić je nesumnjivo taj.

Tekst/foto: Kronika požeško-slavonska