Srijeda, 17 Svibanj 2017 09:26

Vlado Boban ide po peti mandat sa svojom listom

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

ODRŽAN VELIKI PREDIZBORNI SKUP HDZ ZA OPĆINU VELIKA -

VELIKA – Na velikom skupu u prepunom Vatrogasnom domu u Velikoj održan je predizborni skup na kojem su se predstavili kandidati na predstojećim lokalnim izborima za načelnika općine, zamjenika i članove Općinskog vijeća općine Velika.

Pod sloganom „Iskustvo, odlučnost, savjesnost“ Vlado Boban ide po peti mandat za načelnika općine Velika, njegov zamjenik je ponovno Ivica Potočanac, a na listi za općinsko vijeće koju predvodi Vlado Boban nalaze se: Antonija Pavlović iz Biškupaca, Vlado Vinčić iz Stražemana, Dario Ivković iz Velike, Ivan Matijević iz Trenkova, Anamarija Sikirić iz Radovanaca, Dražen Kolundžić iz Velike, Ivica Adžaga iz Trnovca, Mario Vukoje iz Potočana, Pero Miholić iz Tornja, Anka Kraljević iz Drage, Zorica Adžić iz Velike, Darko Banović iz Trenkova, Gabrijela Šarić iz Radovanaca i Ivana Šostić iz Velike.

Uz nositelje lista za zamjenika i načelnika koji su se obratili skupu, Vlado Boban iznio je i rezultate u proteklom razdoblju, te planove koji se planiraju na razvoju općine Velika. – Želim vam se zahvaliti u svoje ime i u ime vijećnika ispred HDZ-a na ukazanom povjerenju u prošlom mandatu. Naša lista je ponovno sastavljena od kvalitetnih ljudi s različitim životnim iskustvima od branitelja, poljoprivrednika, radnika do inženjera, ekonomista, pravnika, učitelja, studenata. Želimo i dalje raditi na razvoju i prosperitetu naše općine, kroz transparentan rad, te uvažavajući mišljenje svih onih koji žele dobro za našu općinu. Teret prošlosti je iza nas, u idućem razdoblju bazirat ćemo se na već odobrene projekte plinofikacije i kanalizacijskih sustava preko fondova EU te razvoj i pripremu novih.

Bit ćemo na raspolaganju svima koji žele ulagati u našu općinu kako bi se stvorila nova radna mjesta, razvijao turizam, poljoprivreda i obrtništvo. I dalje će se sufinancirati kupnja udžbenika za sve osnovnoškolce, kao i boravak djece u vrtiću, stipendirati studenti, voditi briga o socijalno ugroženima, umirovljenicima i još mnogo toga što nam je i dosad bila zadaća – poručio je Boban okupljenima u Vatrogasnom domu Velika, očekujući prije svega boljitak od velikih investicija u turizmu, koje rade privatni investitori i Park prirode Papuk.

Podršku kandidaturi dali su mu kolege načelnici i gradonačelnici Požeško-slavonske županije, kandidati na listi za Županijsku skupštinu, požeško-slavonski župan Alojz Tomašević i saborski zastupnik Franjo Lucić, te pozvali sve građane da na nedjeljnim izborima zaokruže listu broj 1.

Tekst/foto: Vladimir Protić