Petak, 05 Svibanj 2017 09:25

Podsjetnik Nezavisnim listama i Grupama birača na obveze objave izvješća

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Kako na ovim predstojećim Lokalnim izborima 2017. godine ima sve više Nezavisnih lista i Lista grupe birača, podsjećamo ih na njihove obveze oko dostavljanja financijskih izvješća i vođenja evidencije o donacijama i financijskim evidencijama. Sve obveze propisane su Pravilnikom o načinu vođenja evidencija i izdavanja potvrda o primitku dobrovoljnih priloga (donacija) i članarina, izvješćima o primljenim donacijama za financiranje izborne promidžbe i izvješća o troškovima (rashodima) izborne promidžbe te financijskim izvještajima za financiranje izborne promidžbe (N.N. 50/11, 93/11 i 55/13).

Podsjećamo nositelje Nezavisnih lista da su dužni javno Objaviti koliko su vlastitih sredstava (novca) položili na poseban račun koji su bili dužni otvoriti najkasnije s danom podnošenja kandidacijskih lista. 

Kako tjednik Kronika požeško-slavonska izlazi danas 05. svibnja u popodnevnim satima, još uvijek možete donijeti svoju objavu donacija i objaviti ju u zakonskom roku i na vrijeme, te na taj način izbjeći Zakonom propisane sankcije. Redakciju tjednika Kronika možete kontaktirati osobno u Požegi, Mlinska 21, na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na telefon 034/271-577. Obvezni sadržaj oglasa već postoji, potrebno je samo ubaciti vaše podatke i na taj način obaviti svoju obvezu kao nositelj Nezavisne liste.