Petak, 21 Travanj 2017 16:18

Predstavljanju kandidata nazočio i predsjednik HDZ-a Andrej Plenković

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

PREDSTAVLJENI SVI KANDIDATI HDZ-A ZA PREDSTOJEĆE LOKALNE IZBORE -

POŽEGA – U stranačkim prostorijama HDZ-a Požeško-slavonske županije predstavljeni su svi kandidati za župana, dožupane, gradonačelnike i načelnike na predstojećim lokalnim izborima. HDZ je spreman na pobjedu, zajedno s koalicijskim partnerima koje je prihvatio na razini županije, ali i u nekim općinama i gradovima, istakao je predsjednik ŽO HDZ-a Franjo Lucić, predstavljajući kandidate predsjedniku HDZ-a Andreju Plenkoviću koji je nazočio ovom predstavljanju.

- Teško vam je poželjeti uspjeh bolji od dosadašnjeg, jer u vašoj županiji HDZ je s koalicijskim partnerima na vlasti u županiji i svih pet gradova i pet općina. Tako da vam mogu poželjeti da poboljšate taj rezultat za bolji postotak od prošlih izbora – istakao je Plenković.

HDZ u koaliciji sa HSS-om, HDSSB-om, HSLS-om i HSU-om je za župana istakao kandidata Alojza Tomaševića, a za zamjenike župana Vedrana Neferovića ispred HDZ-a i Željka Jakopovića ispred HSS-a. Kandidat za gradonačelnika grada Požega je Darko Puljašić, kandidatkinja za gradonačelnicu Pleternice Antonija Jozić, kandidatkinja za gradonačelnicu Pakraca Anamarija Blažević, kandidat za gradonačelnika Lipika Vinko Kasana, kandidat za gradonačelnika Kutjeva Josip Budimir, kandidat za načelnika Jakšića Ivica Kovačević, kandidat za načelnika Velike Vlado Boban, kandidat za načelnika Kaptola Mile Pavičić, kandidat za načelnika Brestovca Zdravko Mandić i kandidat za načelnika Čaglina Dalibor Bardač.

Tekst/foto: Vladimir Protić