Nedjelja, 16 Travanj 2017 09:47

Kandidat HSS-a Požega za gradonačelnika Požege bit će Predrag Livak

Ocijeni sadržaj
(6 glasova)

POŽEGA -  Na sjednici Gradskog odbora HSS-a Požega koja se održala u ponedjeljak, 20. ožujka 2017. godine, donijeta je jednoglasna odluka da će kandidat HSS-a Požega za gradonačelnika Požege biti Predrag Livak. Požeški HSS na izbore izlazi u koaliciji sa Hrvatskonm narodnom strankom i Hrvatskim laburistima, a ovoj koaliciji će se pridružiti još nekoliko političkih stranaka i nezavisnih kandidata. Kandidati za zamjenika gradonačelnika će biti iz Hrvatske narodne stranke i Hrvatskih laburista. 

Prvi na listi za Gradsko vijeće Požege biti će Predrag Livak, drugi na listi će biti predstavnik Hrvatskih laburista, a treći na listi će biti predstavnik Hrvatske narodne stranke. Program za izbore je gotov i biti će pravovremeno predstavljen javnosti, ističu iz koalicije.

 - Očekujem da će za naše kandidate glasati glasači svih profila, a posebno oni nezadovoljni politkom lijeve i desne opcije u gradu Požegi, mladi, umirovljenici, poljoprivrednici te ekološki osviješteni građani i ljubitelji prirode. Svjestan sam da ne mogu pobijediti u prvom krugu, a o prolasku u drugi krug i o pobjedi vrlo otvoreno ću razgovarati sa svojim sugrađanima. Jer su moji sugrađani jedini koji o tome odlučuju, a to nikako nisam ja, niti moja konkurencija – istakao je kandidat za požeškog gradonačelnika Livak.