Banner 750x94 sarmijada

    banner sarmijada web

Breadcrumbs

Ponedjeljak, 27 Veljača 2017 13:01

Za potpredsjednicu Glavnog odbora HDSSB izabrana Josipa Miličević

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

HDSSB KONSTITUIRAO GLAVNI ODBOR STRANKE -

HDSSB je održao konstituirajuću sjednicu svog Glavnog odbora, za predsjednika Glavnog odbora izabran je saborski zastupnik HDSSB-a Josip Salapić, a za potpredsjednicu Josipa Miličević iz Vetova, ujedno i povjerenica HDSSB-a za Požeško-slavonsku županiju. To je ujedno i najviša dužnost koju obavlja netko iz Požeško-slavonske županije u središnjici stranke.

U uvodnom izvješću predsjednik HDSSB-a Dragan Vulin izvijestio je o aktivnostima nakon 8. Izvanrednog izbornog sabora HDSSB-a održanog 15. siječnja 2017. godine. - Nakon turbulentnog razdoblja koje je iza nas, uspjeli smo se stabilizirati te nastavljamo s intenzivnim pripremama za nadolazeće lokalne izbore. HDSSB ima niz kvalitetnih ljudi koji mogu obnašati najodgovornije dužnosti u svojim sredinama. Siguran sam da će i rezultati izbora pokazati da je snažna regionalna stranka potrebna našem zavičaju.“ - rekao je predsjednik HDSSB-a Dragan Vulin.

Na sjednici Glavnog odbora usvojeni su i financijsko-planski dokumenti za 2016. i 2017. godinu. Također, istaknuto je da će imena kandidata HDSSB-a u nadolazećim izborima biti javno objavljena do sredine ožujka.

Tekst/foto: Vladimir Protić