Utorak, 21 Veljača 2017 09:28

Klub vijećnika SDP-a Gradskog vijeća grada Požege poslao priopćenje

Ocijeni sadržaj
(5 glasova)

POŽEGA - Kako na 29. sjednici Gradskog vijeća grada Požega Klub vijećnika SDP-a nije nazočio, oni su nakon rasprave o predloženim točkama dnevnog reda donijeli jednoglasne zaključke i o tome obavijestili medije priopćenjem.

- Izvješće Gradonačelnika samo pokazuje i dokazuje podcjenjivanje zdravog razuma građana kao i svu bahatost, komociju i nerad trenutnog nositelja izvršne vlast. Naime, sve nabrojano u tom Izvješću svelo se na svega par sporednih aktivnosti ( bratimljenja, udruga gradova, najave i prisustvovanja događanjima). Shodno tomu i primjereni rezultati - od nula kuna privučenih sredstava za investicije, pa do uludo podignutog kredita i skupo ulupanih novčanih sredstava u bazen, trg i vrtić. Osim sladunjavih i prijevarnih obećanja iz izborne kampanje, njih trojica olakšaše gradsku blagajnu samo za plaće 3,5 milijuna kuna, o karticama, reprezentaciji, vožnji i ostalom da se i ne govori.

- Poštujući i ne umanjujući značaj i doprinos svih cijenjenih kandidata predloženih za visoke nagrade iz priloženog materijala vidljiv je i više nego poltronski i dodvornički pristup članova Savjeta za zaslužne građane i javna priznanja (sastavljen od „najviših uglednika“ našeg Grada dr. Duje Gojo, Balog Kazimir, Blagojka Leko, Balen Zlatko i Šćulac Branimir) vođen osobnim interesom, stoga na ovakav Prijedlog Odluke o dodjeli javnih priznanja pada i ružna sjena Neferovićeve bahatosti, isključivosti i manipulacije.

- Ispravak Odluke o sigurnosti prometa u Gradu Požegi doista razvidno govori o mentalnom sklopu onih koji u Gradu Požegi uspješe proizvesti toliko kaosa i kolapsa u odvijanja i sigurnosti prometa. Stoga se predlaže u narednom razdoblju angažiranje prometne struke na izradi prometne studije u gradu Požega - stoji u priopćenju koje potpisuje predsjednik Kluba SDP-a, Zdravko Ronko.