Petak, 06 Siječanj 2017 12:15

Sazvana Izborna skupština utemeljitelja HDZ-a županije

Ocijeni sadržaj
(5 glasova)

ZAJEDNICA UTEMELJITELJA HDZ DR. FRANJO TUĐMAN POŽEŠKO-SLAVONSKE ŽUPANIJE -

POŽEGA - Zajednica utemeljitelja HDZ-a dr. Franjo Tuđman Požeško-slavonske županije sazvala je Izbornu skupštinu koja će se održati 14. siječnja u 17 sati u Obrtničkom domu Požega. Na skupštini će biti podnesena izvješća o radu zajednice i pojedinih tijela, a izabrat će se i novo rukovodstvo zajednice. Bit će birana tijela i izaslanici ZU HDZ-a za nacionalni Sabor zajednice, a izbor se održava tajnim glasovanjem.

Iz zajednice napominju da svaki punopravni član Izborne skupštine može podnijeti kandidaturu ili za Županijski odbor ili za Nadzorni odbor. Svaki punopravni član Izborne skupštine također se može kandidirati za izaslanika za nacionalnu Izbornu konvenciju Zajednice utemeljitelja drr. Franjo Tuđman, bez obzira kandidira li se i za ostale funkcije. Kandidatura mora biti dostavljena 48 sati prije početka Izborne skupštine. Kandidature se primaju 12. siječnja od 9 do 17 sati u prostorijama HDZ-a, ulica Antuna Kanižlića broj 9 u Požegi.

Dosadašnji predsjednik Zajednice utemeljitelja dr. Franjo Tuđman Požeško-slavonske županije je Vladimir Englman iz Požege.

Tekst/foto: Vladimir Protić