Četvrtak, 14 Lipanj 2012 12:12

Vrijeme je za Požegu

Ocijeni sadržaj
(5 glasova)

TROJICA NOSITELJA NEZAVISNIH LISTA NA MO OSNOVALI UDRUGU  -

POŽEGA – Nino Smolčić, Kazimir Balog i Mario Gitt, trojica nositelja nezavisnih lista na izborima za Mjesne odbore u gradu Požegi, a koji su dobili mandate od građana Požege osnovali su zajedničku udrugu Vrijeme je za Požegu. - Ponukani našim rezultatima na izborima za Mjesne odbore osnovali smo ovu udrugu a sa željom nas i drugih ljudi da se u ovom gradu nešto napravi, da svoju energiju, svoja znanja i svoje vrijeme usmjerimo u cilju stvaranja jedne bolje i perspektivnije Požege. Želimo okupiti požešku avangardu i ljude koji su izvan Požeštine a koji mogu doprinijeti razvoju našeg grada. Požega je godinama služila kao odskočna daska pojedincima koji su je iskoristili za osobne koristi i toga je dosta. Ljudima je dosta priče i konstatiranja stanja, mi ćemo nuditi programe i način na koji treba ići naš grad – rekao je Nino Smolčić.

- Rezultati su pokazali da su nezavisne liste odnijele dosta glasova, možda je ljudima dosta jedne i druge politike i da svoje povjerenje možda daju listama iza kojih stoji ime i prezime. Kroz naše djelovanje nastojat ćemo da gradski proračun bude pravedniji i pravičniji. Smatramo da se sredstvima proračuna može bolje upravljati a to ćemo pokazivati do lokalnih izbora – istakao je Kazimir Balog.

Udruga ima svoje prostorije u ulici sv. Florijana 13/1, a ured će biti svakodnevno otvoren za građane, koji se žele uključiti u rad, nešto predložiti, potužiti se ili iznijeti svoj problem.