Srijeda, 16 Svibanj 2012 21:24

Svečano otvaranje stranačkog prostora

Ocijeni sadržaj
(4 glasova)

HSP dr. ANTE STARČEVIĆ ODRŽAO ŽUPANIJSKI ZBOR  -

POŽEGA – Hrvatska stranka prava dr. Ante Starčević svečano je otvorila svoje nove stranačke prostorije na Trgu sv. Trojstva, čime se velikom usponu ove stranke daje novi zamah. Prostorije je svečanim rezanjem vrpce članovima na upotrebu predala predsjednica stranke Ruža Tomašić.

P5120990Nakon svečanosti otvorenja održan je Zbor za podružnicu grada Požege na kojem je za predsjednika izabran poznati gospodarstvenik Jozo Gavran iz Drškovaca. To je bio posljednji zbor u općinama i gradovima županije u kojemu je HSP dr. Ante Starčević konstituirao svoje podružnice.

U nazočnosti 150 izaslanika s cijelog područja županije iz podružnica od Lipika do Čaglina u Obrtničkom domu Požega održan je Zbor za požeško-slavonsku županiju. Na zboru su govorili visoki dužnosnici stranke iz Hrvatske i BiH a izaslanicima se obratio Pero Ćorić, glavni tajnik i Ruža Tomašić, predsjednica stranke.

Za predsjednicu Županijskog vijeća Požeško-slavonske županije izabrana je jednoglasno Kristina Čuljak iz Požege, članica predsjedništva stranke.