Subota, 13 Travanj 2013 14:05

Za HNS glasuju ljudi koji razmišljaju

Ocijeni sadržaj
(11 glasova)

 

HNS PREDSTAVIO SVOJE KANDIDATE ZA LOKALNE IZBORE -

VELIKA – Obilježavajući svoju 23. godišnjicu osnivanja HNS-ovci županijskih, gradskih i općinskih organizacija predstavili su svoje kandidate za čelnike lokalnih sredina i predstavnička tijela. HNS će gotovo u svim sredinama građanima ponuditi svoje liste za općinska i gradska vijeća, a u nekim sredinama i za načelnike općina i gradonačelnike gradova. - Kao nezavisni načelnik osam godina shvatio sam da sam za općinu ne mogu napraviti sve što sam zamislio i da sam, bez potpore stranke gospodarski razvoj za koji je općina kapacitirana ne mogu postići. Dugo sam razmišljao koja je to stranka koja ima sluha, koja prepoznaje važne projekte i za nas male općine koje su nerazvijene, koja će nam pomoći da idemo naprijed i shvatio sam da je to baš HNS – rekao je Ivan Đurina, načelnika općine Čaglin i kandidata za načelnika HNS-a na ovim predstojećim lokalnim izborima.

Za općinu Velika kandidat je Predrag Vidović koji kaže da se pripremaju investicije za Veliku, koje se baziraju na turizmu, termalnim vrelima, parku prirode, planinarenju i skijaškim stazama, čime bi se otvorila brojna radna mjesta.

Za grad Pleternicu formira se zajednička lista HNS-a i SDP-a koja bi trebala biti prepoznatljiva ljudima, istakao je predsjednik GO Miroslav Mesić.

Promijenimo se, pokrenimo se, jer mi to možemo – rekao je predsjednik požeških HNS-ovaca, Damir Kovačević, koji ističe da se moraju stvoriti bolji uvjeti za život svima a posebno mladima, da treba popraviti gospodarsku i socijalnu situaciju u gradu Požegi. Građanima preporučuje da promijene način razmišljanja, da sami kreiraju svoju budućnost i budućnost svoje djece, a to mogu i izlaskom na lokane izbore i izborom opcije koja nudi promjene i pokretanje svega. GO neće isticati kandidata za gradonačelnika, a svoju listu za Gradsko vijeće će predložiti samostalno ili sa koalicijskim partnerom s kojim se usaglase.

Tomislav Pečur, predsjednik ŽO HNS-a istakao je podršku i samostalnost svih općinskih i gradskih podružnica u formiranju samostalnih lista i koaliranju s strankama istovjetnih programa.