Ponedjeljak, 08 Travanj 2013 13:01

Predstavili kandidate za EU parlament

Ocijeni sadržaj
(13 glasova)

HRVATSKI LABURISTI – STRANKA RADA  -

POŽEGA – Hrvatski laburisti – stranka rada predstavila je u Požeškoj pješačkoj zoni svoje kandidate koji se natječu na izborima kao kandidati za ulazak u EU parlament.

Građanima Požege obratili su se Nikola Vuljanić i Đulijano Grum koji su istakli motive zbog kojih se kandidiraju i koje interese će zastupati u EU parlamentu.

IMG 5801- Odrekli smo se dijela suverenosti a tamo će se odlučivati o važnim stvarima za Hrvatsku. Bitno je da tamo bude netko tko će zastupati ne samo interese krupnog hrvatskog kapitala, onima kojima je dobro, nego i čovjeka koji živi od svog rada, onoga koji je ostao bez posla, onoga koji od mirovine ne može dostojno živjeti. Čini nam se da nitko od drugih stranaka ne brine o tome. Oni tobože brinu o društvenom proizvodu o bruto društvenoj proizvodnji, što običnom čovjeku ne znači nešto puno. Naša je poruka da ćemo brinuti za hrvatske građane, ne za hrvatske interese, jer interesi vlasnika Diokija i onih radnika koji štrajkaju pred Saborom nisu isti. Nema tu zajedničkih interesa, ne postoje hrvatski interesi, postoje interesi hrvatskih građana koji teško žive, i onih koji jako lijepo žive u Hrvatskoj – rekao je Nikola Vuljanić.

Laburisti traže vaš glas za njihovu listu da bi mogli biti Vaš glas u Europi. Sve uz rad, poštenje, istinu, znanje, za socijalnu pravednost i održivi razvoj.